Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Arınç: Birinci Meclisin yolundan gidiyoruz

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclisin, tüm halk kesimlerinin, hemen hemen tüm mesleklerin tamamının temsil edildiği bir mozaik yapıya sahip olduğunu hatırlatarak, “Birinci Meclis’i oluşturan vefakar Anadolu evlatlarının çizdiği yolda emin adımlarla ve kararlılıkla yürüyoruz” dedi.


Cumhuriyete saldırılar

Denizli’de Tugay Komutanlığı görevini sembolik olarak üstlenen ilköğretim okulu öğrencisine, bölücülerden ve hainlerden söz eden bir konuşma yaptırılm

Baykal 23 Nisan konuşmasında da Meclisi gerdi

TBMM'nin 23 Nisan özel oturumunda konuşan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, dinle siyasetin ayrı tutulması gereğinden söz ederken, “Siyasetin referansı


  Korucuyu Jandarma vurmuş

Hatay’ın Dörtyol ilçesi kırsalında, önceki akşam, 1 köy korucusunun öldüğü, kardeşinin yaralandığı olayın, jandarmanın ‘’dur’’ ihtarına uymamaları sonucu meydana geldiği bildirildi.


  Fischer: Türkiye’nin üyeliği hayati önem taşımakta

Almanya’nın eski Dışişleri Bakanı Joschka Fischer, Avrupa Birliği’nin Türkiye’nin tam üyelik süreci konusunda son dönemlerde izlediği politikayı eleştirerek, “Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne alınması, hayatî bir önem taşımaktadır” dedi.


  Vahşete 5 tutuklama

Malatya’da yayınevindeki cinayetlerle ilgili olarak adliyeye sevk edilen 11 zanlıdan 5’i tutuklandı, 6’sı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


  Ağar: Bütünleşme için sessizlik şart

DYP Genel Başkan Mehmet Ağar, merkez sağda yürütülen birlik çalışmalarıyla ilgili olarak, ‘’Ne kadar çok sessiz, sakin bir ortamda yürütülürse o kadar sonuç alma şansı olan bir iştir’’ dedi.


  Dünya onu konuşuyor

İslâm Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB) tarafından düzenlenen “Dünya Onu Konuşuyor” başlıklı Uluslararası Kutlu Doğum Sempozyumu’nda bir araya gelen bilim adamları, Hz. Muhammed’i (asm) anlattı.


  Gurbetçinin sorumluluğu örnek bir Müslüman olmak

Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Kutlular, Avustralya’da yaşayan Müslüman Türklerin birinci öncelikli sorumluluğunun “İslâmiyeti ona lâyık doğrulukla yasamak olduğunu” söyledi.


  Yine otobüs kazası: 4 ölü, 29 yaralı

Erzincan-Sivas karayolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 29 kişi yaralandı.


  Senai Demirci: İnsan olmayı atlayarak Müslüman olamayız

Dr. Senai Demirci,” Müslüman olmak, insan olmanın üzerine inşa ettiğimiz bir şeydir. İnsan olmayı atlayarak Müslüman olamayız” dedi.


  Hızlı tren deneme seferleri başladı

Türkiye’nin ilk hızlı treni, Ankara-Eskişehir arasında deneme seferlerine başladı. Hızlı tren dün saat 09.55’te TCDD Behiçbey tesislerinden Eskişehir’e hareket etti. İtalya’dan kiralandıktan TCDD’nin Ankara’daki Behiçbey tesislerine getirildi.


  Sağlık sistemi sorgulanacak

Sağlıkta son dönemde hayata geçirilen uygulamalarla edinilen tecrübeler ışığında gelecek dönemde yapılması gerekenler, ilk kez geniş çaplı bir kongrede ele alınacak.


  Memecan: 28 Şubat’tan sıkıldığım için ABD’ye geldim

İstanbul Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından Amerika’da organize edilen ‘Karikatürün Ülke Politikaları ve İnsan Düşüncelerine Etkileri’ konulu panelde konuşan ünlü karikatürist Salih Memecan 28 Şubat sürecindeki tartışmalardan sıkılarak ABD’ye geldiğini söyledi.


  Eski siyasilerden ortak bildiri

Eski TBMM başkanları Sabit Osman Avcı, Necmettin Karaduman, Kaya Erdem, Hüsamettin Cindoruk ve İsmet Sezgin’in de aralarında bulunduğu bazı eski siyasetçiler, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin ortak basın bildirisi yayınladı.


  Kıbrıs’ta zaman lehimize işliyor

Türkiye’nin Roma Büyükelçisi Uğur Ziyal, Kıbrıs sorunu konusunda zamanın artık lehimize çalıştığını belirterek, “Rum tarafı şu anki politikayı sürdürürse zaman daha da lehimize çalışacak” dedi.


  Meteorolojiden ziraî don uyarısı

Yurdun bazı bölgelerinde bu gece don bekleniyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.


  Cinayetlerin sebebi eğitim yetersizliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Malatya Valilik makamına oturan ilköğretim 6. sınıf öğrencisi Ahmet Bayat, yayınevi katliamının temelinin eğitim yetersizliği olduğunu söyledi.


  Mersin’de Kutlu Doğum izdihamı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nca tüm Türkiye’de düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” programlarından biri de Mersin’de gerçekleştirildi. Mersin Müftülüğünce organize edilen Edip Buran Kapalı Spor Salonunda yapılan toplantıya büyük ilgi gösteren binlerce Mersin’li salonu hınca hınc doldurunca içeri giremeyenler geri dönmek zorunda kaldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004