Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

TRABZON'DA KUPA ŞOKU

Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde penaltı atışları sonucu Kayseri Erciyesspor'a elenen Trabzonsporlu futbolcularda büyük üzüntü yaşanıyor. Bordo-mavili futbolculardan Ceyhun Eriş, Kayseri Erciyesspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını, ancak turu geçecek sonucu elde edemediklerini belirterek, ''Kısmet yani, olacağın önüne geçilmez. Çok üzüntülüyüz'' dedi.

Söylenecek çok fazla şeyin olmadığını ifade eden Ceyhun, ''UEFA Kupası'na katılmak için kupa önemliydi. Herkes üzülüyordur, ancak bizim kadar üzülen yoktur. Bundan sonra lige bakacağız. Önümüzdeki maçları kazanıp UEFA'ya gitmek istiyoruz'' diye konuştu.

LİGDE TELAFİ EDECEĞİZ

Erdinç ise ligde tüm takımların birbirini yenecek güçte olduğunu kaydederek, ''Takımların form durumları birbirine çok yakın. Kayseri Erciyesspor ile bir final maçı oynadık ve kaybettik. Çok üzgünüz. Taraftarlarımızı sevindiremedik. Önümüzde 5 maç var ve UEFA için uğraşacağız'' dedi. Mısırlı futbolcu Ayman Abdelaziz ise iyi oynadıklarını, ancak finale çıkamadıklarını belirterek, ''Hepimiz çok üzgünüz. İnşallah ligde telafi edeceğiz'' diye konuştu.

ZİYA DOĞAN DA ÜZGÜN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, kupadan elendikleri için üzgün olduklarını söyledi. Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Doğan, "Avrupa kupalarına katılmak için buradan turla dönmek istiyorduk. Maalesef yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Maçı penaltılara kalmadan bitirmemiz gerekirdi. Ama girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Hatta rakip 10 kişi kaldıktan sonra da forvet hattında çok pozisyon yakalayıp maçı 2-0'a getirebiliriz diye düşündük. Maç penaltılara kalınca elendik. Üzgünüz ama futbolda böyle sonuçlar da var. Aslında biz her iki maçta da üstündük. Golleri kaçıran taraf bizdik. İki maçta da riskler aldık ancak bize gerekli golü bulamadık. Sonuçta elendik. Söylenecek tek kelime var, o da üzgünüz" diye konuştu.

YÖNETİM RAPOR BEKLİYOR

Trabzonspor yönetimi 25 Nisan’da teknik direktör Ziya Doğan’dan almaya hazırlandığı transfer raporunu Antalya maçı sonrasına erteledi. Yönetimin bu kararı almasında kupadan elenmesinin önemli rol oynadığı ve Doğan ile devam edip etmeme konusunda alınacak kesin karardan sonra, görüşmelere başlanacağı belirtildi. Öncelikle iç transferde futbolcularla bir görüşme yapma hazırlığında olan yönetim, gelecek sezonki transfer politikasını genç yetenekler üzerine kurmaya hazırlanıyor. Mevcut kadrodan en az 4 futbolcuyla yollarını ayırma düşüncesinde olan Trabzonspor, gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacak.

27.04.2007


 

Erciyes'te UEFA coşkusu

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u penaltı atışlarında 5-4 yenerek tur atlayan Kayseri Erciyesspor, tarihinde ilk kez finale kalmanın sevincini yaşıyor.

Kulüp Başkanı Ziya Eren, “Türkiye Kupası bu kente yakışır. Kupayı Kayseri’ye getireceğiz'' dedi. Başkan Eren, Süper Lig’de kalan 5 maçı kazanıp, ligde kalacaklarını da iddia etti.

HEDEF LİGDE KALMAK

Kulüp Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, ise hem Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u eleyerek finale kaldıkları hem de UEFA Kupası'na katılacakları için mutlu olduklarını söyledi. Elde edilen başarıyı ''tarihi bir zafer'' olarak nitelendiren Şahin, öncelikle ligi düşündüklerini belirterek, şöyle konuştu: ''Asıl hedefimiz ligde kalmak. Dün geceki moral ve motivasyonu iyi kullanarak, Gençlerbirliği ile 4 maçlık seri yakalayıp, ligde kalmak istiyoruz. Kupada finale yükselme başarımızı, ligde kalarak daha da anlamlı kılmayı arzuluyoruz. Finalde kupayı kaldırmak ikinci hedefimiz.''

KASASINI DOLDURDU

Erciyesspor, kupada Trabzonspor’u eleyerek finale kalırken, bu tur mavi siyahlıların kasasına 650 bin YTL daha girmesini sağladı. Kulüp Başkanı Ziya Eren, maç öncesi tur primini 30’ar bin YTL olarak açıklamıştı.

Şerif GÜNDÜZ / KAYSERİ

27.04.2007


 

Çalımbay: Rize küme düşmez

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kalan 5 maçı da kazanıp ligde kalacaklarını söyledi. Çalımbay, "Hiç bir zaman kafamızda, biz çok zor durumda kalırız, ligden düşeriz gibi bir düşünce yok" dedi.

Ligde Rizespor için kader maçlarının başladığını kaydeden Çalımbay, " Artık bu maçların telafisi yok. Bizim bu maçlardan 4 tanesini yüzde yüz kazanmamız gerekiyor. Ben şuna inanıyorum; benim bu takımın 5 maçı da kazanacak güçte ve biz kazanacağız. Takım olarak, kulüp olarak ve camia olarak buna inanıyoruz. Hiçbir zaman kafamızda bir çok durumda kalırız, ligden düşeriz gibi bir düşünce yok" diye konuştu.

27.04.2007


 

Lotto Medya Cup kuraları çekiliyor

Lotto Media Cup 2007'nin kuraları bugün çekiliyor.

Yenibosna Lotto Genel Müdürlük Merkezi'nde yapılacak kura çekilişi sonrasında 4 grupta mücadele edecek takımlar, 31 Mayıs'taki finale kadar eleme maçları dahil 32 maç yapacak. Kura çekilişine katılan medya kuruluşları şöyle: Fanatik, Star Gazetesi, Yeni Asya, Zaman, Kanal D, TV8, Anadolu Ajansı, Takvim, Türkiye, Yenişafak, Tercüman, Fox TV, Cihan Haber Ajansı, Cumhuriyet, Vatan, Güneş.

27.04.2007


 

İnter İtalya'daki yıldızlara göz dikti

Serie A'yı şampiyon tamamlayan Inter'in başarılı teknik direktörü Roberto Mancini, yeni sezon için transfer listesini hazırladı.

Eski sezonların aksine çok transfer talep etmeyen İtalyan teknik adam, Moratti'den sadece üç isim istedi. Her sezon Avrupa'nın ençok transfer yapan takımlarından biri olmayı gelenek haline getiren Inter, bu kez listeyi çok kısa tuttu. Şampiyonluak sonrasi kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladığı açıklanan teknik direktör Mancini, yurtdışından transfer istemezken, Roma'dan De Rossi, Fiorentina'dan Toni ve Juventus'tan Buffon'un alınmasıyla şampiyonluğun önümüzdeki yıl da San Siro'da kalacağını ifade etti. Daha önce Fiorentina'ya Toni karşılığında Adriano'yu teklif etmeye hazırlandığı iddia edilen Inter, Crespo'nun İngiltere'ye dönme ihtimaliyle, bu tekliften vazgeçip nakitle işi bitirmeye çalışacak. Buffon için Inter'in en önemli rakibi Milan olacak. Dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterilen Buffon'un ise Inter değil Milan'ı seçeceği iddialar arasında. Lacivert - siyahlıların transferine en yakın olduğu isim ise Romalı De Rossi. İtalyan basınında genç oyuncu için 10 milyon euro bonservis bedeli ve bir futbolcu önereceği ifade ediliyor.

27.04.2007


 

En avantajlı takım F.Bahçe

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, önümüzdeki sezon için yapacakları transferlerin maddi güce bağlı olduğunu söyledi.

Bir süredir ara verdiği basın toplantılarına yeniden başlayan Gerets, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki toplantıda, önümüzdeki sezonun planlarını yönetimle masaya yatırdıklarını ifade ederek, ''Transfer yapmak maddi güce bağlı. Yönetim kurulu, belirlediğimiz 1-2 oyuncu için okey verirse transfer gerçekleşir. Sonuçta maddi imkanlarımız bu transferleri kadromuza katıp katmayacağımızı belli edecek'' dedi.

GELECEK SEZON DA BURADAYIZ

Gerets, basında, yeni sezonda takımdan ayrılacağı şeklindeki haberleri yalanladı. Basında, bavullarını topladığının yazıldığını dile getiren Belçikalı çalıştırıcı, ''Eve gittiğimde bu bavulları göremedim. Herkesin bildiği gibi gelecek sezon da görevime devam edeceğim'' dedi.

SONG'A İZİN VERDİM

''Şampiyonlukta en iddialı takım kim?'' sorusunu cevaplayan Gerets, burada puan olarak en önde olan Fenerbahçe'nin en iddialı ekip olduğunu söyledi. Erik Gerets, bu hafta ilk 11'de görev vermek istediği Kamerunlu defans oyuncusu Song'un kendisinden izin istediğini söyledi. Gerets, Sivasspor'dan transfer edilen Servet için de övgüler yağdırdı. Gerets, "Örnek bir transfer, erken yapılması da çok iyi. Böyle transferlerin bundan sonra da yapılması lazım'' şeklinde konuştu.

27.04.2007


 

İstanbul teniste dev şölene aday oldu

İstanbul, dünyanın en büyük bayan tenis organizasyonu Sony Ericsson WTA Championships Tenis Turnuvası'nın, 2008-2011 yılları arasındaki organizasyonlarını düzenlemeye aday oldu.

SE WTA Tour Tier 3 Temsilcisi Marcus Gutenhard, Türkiye'de tenis sporunun büyümesinin kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

27.04.2007


 

Fahir Çelikbaş yat yarışı yarın

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü tarafından Burger King sponsorluğunda gerçekleştirilen Fahir Çelikbaş Kupası'nın üçüncü ve son ayağı 28 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak.

Ataköy parkurunda sabah saatlerinde gerçekleştirilecek yarışa 51 yatın katılacağı bildirildi.

27.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004