Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TRABZON'DA KUPA ŞOKU

Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde penaltı atışları sonucu Kayseri Erciyesspor'a elenen Trabzonsporlu futbolcularda büyük üzüntü yaşanıyor. Bordo-mavili futbolculardan Ceyhun Eriş, Kayseri Erciyesspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyduklarını, ancak turu geçecek sonucu elde edemediklerini belirterek, ''Kısmet yani, olacağın önüne geçilmez. Çok üzüntülüyüz'' dedi.


Erciyes'te UEFA coşkusu

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u penaltı atışlarında 5-4 yenerek tur atlayan Kayseri Erciyesspor, tarihinde ilk kez finale kalmanın sevincini yaşıyor.

Çalımbay: Rize küme düşmez

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kalan 5 maçı da kazanıp ligde kalacaklarını söyledi. Çalımbay, "Hiç bir zaman kafamızda, biz çok zor d


  İnter İtalya'daki yıldızlara göz dikti

Serie A'yı şampiyon tamamlayan Inter'in başarılı teknik direktörü Roberto Mancini, yeni sezon için transfer listesini hazırladı.


  En avantajlı takım F.Bahçe

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, önümüzdeki sezon için yapacakları transferlerin maddi güce bağlı olduğunu söyledi.


  İstanbul teniste dev şölene aday oldu

İstanbul, dünyanın en büyük bayan tenis organizasyonu Sony Ericsson WTA Championships Tenis Turnuvası'nın, 2008-2011 yılları arasındaki organizasyonlarını düzenlemeye aday oldu.


  Fahir Çelikbaş yat yarışı yarın

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü tarafından Burger King sponsorluğunda gerçekleştirilen Fahir Çelikbaş Kupası'nın üçüncü ve son ayağı 28 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004