Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bush çekilme takvimini veto edecek

Beyaz Saray Sözcüsü Dana Perino, ABD Senatosu’nun, 46’ya karşı 51 oyla, ABD askerlerinin Irak’tan 1 Ekim’ten itibaren çekilmeye başlamasını öngören tasarıyı onaylamasının ardından yaptığı açıklamada, “Oval Ofis’te başkanla görüştüm, haftalardır söylediği gibi, bu tasarıyı veto edecek” dedi.


Irak kararı eleştirdi

Irak, ABD Senatosu’nun, ABD askerlerinin Irak’tan 1 Ekim’ten itibaren çekilmeye başlamasını öngören tasarıyı onaylamasını eleştirdi.

Kongre veto sonrasına hazırlanıyor

ABD Kongre üyeleri, Başkan George W. Bush’un, Irak’tan geri çekilme takvimini içeren yasayı veto etmesinden sonra izleyecekleri tutumu belirliyor.


  Filistin’de hayat zorlaşıyor

AB Komisyonu’nun kalkınma ve insani yardımlardan sorumlu üyesi Louis Michel, Filistin topraklarındaki durumun kötüleştiğini savundu.


  Müşerref: İran’a saldırı büyük hata olur

Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, ABD’nin İran’a saldırmasının “büyük hata” olacağını söyledi. Boşnak gazetesi Dnevni Avaz’a demeç veren Müşerref, böyle bir savaşın bütün dünyayı etkileyeceğini söyledi.


  Kimyasal Ali’nin akrabaları öldürüldü

Irak’ta, ‘’Kimyasal Ali’’ lakaplı Ali Hasan El Mecid’in kardeşinin eşi ve kızı katledildi.


  Lübnan: İsrail sınırımızı geçti

Lübnan ordusu, 10 kişiden oluşan bir İsrail devriyesinin Lübnan topraklarına girdiğini açıkladı. Ordudan yapılan yazılı açıklamada, ‘’10 kişilik düşman İsrail devriyesi Kfarşuba ve Şebaa köyleri arasındaki Saddani tepelerindeki elektronik bariyeri aştı ve Lübnan topraklarına 50 ile 100 metre kadar girdi’’ denildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004