Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Abramowitz: Ne şeriat gelir, ne darbe olur

ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi Morton Abramowitz, seküler çevrelerin AKP hakkındaki endişelerinin abartılı olduğunu ifade etti. Abramowitz, Türk Ordusu’nun Erdoğan’dan memnun olmadığını, fakat bunun bir darbeyle sonuçlanmayacağını ifade etti.


Zamanlama da garip

AB Komisyonunun genişlemeden sorumlu üyesi Olli Rehn, “Türk ordusunun profesyonelliğine ve uluslararası barış gücü misyonlarına değerli katkısına sayg

Solana: ABD, İran’la doğrudan görüşmeli

Avrupa Birliği Ortak Güvenlik ve Dış Politika Temsilcisi Javier Solana, Orta Doğu’da istikrarın sağlanması için ABD’den İran ile bu ülkenin nükleer pr


  Soros’tan tarihî itiraf

Amerikalı spekülatör George Soros, Gürcistan’da 2003’te yapılan gül devriminde aktif rol oynadığını belirtti. George Soros vakfının başkanlığını da yapan Soros, Rusya’nın, “Svaboda” özgürlük radyosuna verdiği demeçte, Gürcistan’ın gül devriminden sonra yaşadığı ekonomik sıkıntılara rağmen her alanda geliştiğini kaydetti.


  İneği sağmayan işçisinin kellesini kesti

İneklerin kutsal sayıldığı Hindistan’da bir işveren, inekleri sağmayan işçisinin kafasını kesti.


  Hispanikler ABD’nin dinî haritasını değiştiriyor

Amerika’da hızla artan Hispanik nüfusun, başta ülkedeki Katolik kilisesinin yapısı olmak üzere, dinî haritayı değiştirmeye başladığı belirtildi.


  Olmert: İran’ı füze yağmuruyla vurmalı

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, İran’ın tartışmalı nükleer programının, 10 gün sürecek bir saldırıda 1000 Cruise füzesiyle vurulabileceğini belirtti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004