Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener'e ağır fatura

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve asbaşkan Murat Özaydınlı'nın hakeme hakaretten, asbaşkan Ali Koç'un maç sonrası açıklamalarından, asbaşkan Mahmut Uslu'nun da federasyon aleyhine açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği duyuruldu. Lugano, gördüğü kırmızı kart sonrasında hakeme saldırmaya teşebbüs ettiği için tedbirli, Aurelio ise Ricardinho'ya saldırarak yumruklaşmaktan tedbirsiz olarak ceza kuruluna gönderildi.


Çekilmeye 100 bin faks

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, "Türkiye Kupasına genç futbolcuları tecrübe edeceğimiz rezerv bir organizasyon olarak bakacağız. Ligden

Fenerbahçe, Denizli'yi konuk ediyor

Fenerbahçe ile Denizlispor, ligde bugün 32. kez karşı karşıya gelecek. Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 19.00'da başlayacak maçı Hüseyin Göçek yönetecek.


  Yanal Trabzon'la anlaştı iddiası

Trabzonspor'un gelecek sezon için Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Günlük spor haberlerinin yer aldığı www.sporyolu.com adlı internet sitesinde yayınlanan haberde, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezon Trabzonspor'u çalıştıracağı duyuruldu.


  Neslihan'ın 33 sayısı yetmedi

İspanya Bayanlar Birinci Voleybol Ligi'nde şampiyonu belirleyecek final serisinin ilk maçında Spar Tenerife Marichal Türk oyuncusu Neslihan Demir Darnel'in 33 sayısına ve kendi evinde oynamasına rağmen Grupo 2002 Murcia'ya yenildi.


  Yılmaer: Kulüp yöneticisi eğitimden geçsin

''Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Turkcell Anadolu Spor Basını Eğitim Seminerleri''nin yedincisi Antalya'da yapıldı. Seminerde konuşan TSYD Genel Başkan'ı Esat Yılmaer, öncelikli olarak kulüp yöneticilerinin eğitilmesi gerektiğini söyledi.


  Juventus yeniden Serie A'da

İtalya İkinci Futbol Ligi'nde (Serie B) mücadele eden eski İtalya şampiyonu Juventus, Verona engelini de 1-0'lık skorla aşarak Serie A'ya bir adım daha yaklaştı.


  NBA'de en iyi Camby

NBA'de yılın savunmacısı ödülünü Denver Nuggets'da forma giyen Marcus Camby aldı. Ligdeki yayıncı ve spor yazarları tarafından oluşturulan seçici kurulda, 431 oy alan Marcus Camby bu ödüle layık görüldü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004