Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş Demirören'e 40 milyon YTL borçlu!

Beşiktaş Kulübünün 2007 yılının ilk Divan Kurulu toplantısına başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler de katıldı. Kulübün 40 milyon YTL'si başkan Demirören'e olmak üzere toplam 71,7 milyon dolar borcu olduğu açıklandı..

Beşiktaş Kulübü'nün 2007 yılı ilk olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı. The Ritz Carlton Oteli'nde yapılan ve Mart ayındaki seçimle göreve gelen Divan Kurulu'nun ilk toplantısına, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulundan 9 üye de katıldı. Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, toplantının açılış konuşmasında, futbol takımının 2 kulvarda birden şampiyonluğa yürüdüğünü belirterek, ''Tahriklere kapılmamalıyız, yönetime destek olmalıyız, ortamı gerginleştirecek beyanatlardan kaçınmalıyız'' dedi.

BORÇ 71,7 MİLYON DOLAR

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, siyah-beyazlı kulübün 71,7 milyon dolar toplam borcunun olduğunu açıkladı. Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş da bu borcun 40 milyon 335 bin 413 YTL'sinin, kulübün, başkan Yıldırım Demirören'e olan borcu olduğunu ifade etti. Kulüp yönetim kurulu adına söz alan genel sekreter Kenan Öner, futbol takımına değinerek, şunları söyledi:

İNANÇLA ÇALIŞIYORUZ

''Futbol takımımızın ikinci yarıda yükselen grafiği, takım ruhunu ortaya çıkardı. Başarılı bir trend yakaladık. Genç ve yetenekli bir kadro oluşturduk. Önümüzdeki yıllarda büyük başarılara imza atacak, uzun vadeli bir takım kurduk. Allah nasip etti, bu sene de bu şansı elde etme imkanımız var. Mücadelemizi sahada yapıyoruz. Hiçbir polemiğe girmiyoruz. Doğru ve inançlı çalışıyoruz. Allah çalışanı görüyor. İnşallah şampiyonlukları yakalayacağız.''

FULYA'DAN BÜYÜK GELİR

Öner, konuşmasında ayrıca amatör şubelerle ilgili yaptıkları ve yapacakları konusunda da Divan Kurulu üyelerine bilgi verdi. BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'ne de değinen Öner, siyah-beyazlı kulübün yıllık 13-14 milyon dolar gelir elde edeceğini söyledi.

06.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş Demirören'e 40 milyon YTL borçlu!

  Fenerbahçe'den Baptista yalanı

  Gençlere sembol oldu

  Ligde Pazar maçı: G.Saray-Antalya

  Potada G.Saray-Beşiktaş derbisi

  Elvan, Avrupa'da ayın en iyi atleti adayları arasında

  Altınboynuz yol koşusu bugün

  İstifa sesleri..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004