Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kezman: İşte gerçek F.Bahçe

Yıldız futbolcu, akım halinde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, ''Patlamaya hazır bir bomba gibiydik. üç puan için ölebilirdik. Gerçek kimliğimizi ortaya koyarak kazandık" dedi.

Fenerbahçeli Futbolcu Kezman, Beşiktaş karşısında gerçek bir takım kimliği ortaya koyarak, galibiyete ulaştıklarını söyledi. Yıldız futbolcu, yaptığı değerlendirmede takım halinde iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, ''Patlamaya hazır bir bomba gibiydik. üç puan için ölebilirdik. Gerçek kimliğimizi ortaya koyarak kazandık. Önümüzdeki maçlarımızda da aynı performansı göstererek, sahadan galibiyetlerle ayrılmak isteriz'' dedi. Kezman, Fenerbahçe forması altında çok fazla gol atarak takımına katkıda bulunamadığını, ancak kritik gollere imza attığını kaydetti.

GEÇEN YILKI HATAYI YAPMAYIZ

Fenerbahçeli oyuncu Serkan ligde kalan 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak şampiyon olmak istediklerini ifade ederek, ''Önemli olan kazanmaktı. Rakibimizle aramızdaki puan farkı 5'e çıktı. Ancak geride 3 maçımız var. Geçen yıl yaptığımız hatayı bu yıl yapmayacağız'' şeklinde konuştu. Bu arada, futbolculardan Deniz, maç bittikten sonra takımdan önce stattan ayrıldı. Çocuğu rahatsız olduğu için yanına gitmesi gerektiğini söyleyen Deniz, polis korumasında stat dışına çıktı. Polis nezaretinde stat dışında taksi bekleyen sarı-lacivertli futbolcu, taksi gelmediği için çevik kuvvet otobüsüyle ana caddeye kadar götürüldü.

07.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şampiyon gibi karşılandı

  Kezman: İşte gerçek F.Bahçe

  Zico Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini aldı

  Umudu kupada

  Altın fırsat..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004