Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Ahirzamanda genç olmak

Bu zamanın gençleri olarak pek çok maddî ve manevî tehlikeyle karşı karşıyayız. Bir gençlik dergisi olarak Genç Yaklaşım da Mayıs sayısını bu konuya ayırıyor: Ahirzaman gençliği.



Temiz bilgi, temiz internet

Çağın muhteşem buluşu internet sayesinde ister temiz bilgiye, isterseniz kirlisine bir anda tek tuşla ulaşmak mümkün. Bizim Aile dergisi bu ayki kapak konusunu internete ayırmış.



Can Kardeş dopdolu

Kapak dosyasını Koca Çınar, Osmanlı’ya ayıran Can Kardeş, Osman Gazi’den Fatih’e kadar olan dönemi aktarıyor. Belirli Gün ve Haftalar sayfasında miniklerin ödevlerine yardımcı olacak konulara yer ayrılmış: Hıdırellez, Sakatlar Haftası ve en önemlisi İstanbul’un Fethi.



Perdeler çocuklarla açıldı

Osmangazi Belediyesi Yerel Gündem 21 (OSYEG 21) Gönüllü Tiyatro Çocuk Grubu’nun “Ormanın Bekçileri” adlı tiyatro oyunu tiyatro severler ile buluştu.



Üniversiteli gençlerden kitap-kafe

Konya’da 2 yıl önce üniversiteden mezun olan 2 genç, açtıkları kütüphane şeklindeki kafeyle, kitap sevgisini artırmayı hedefliyor.



Sabredenler ödüle kavuştu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen ‘’Eyyüp Nebi Sabır Günü’’ faaliyetleri kapsamındaki, ‘’Sabır Ödülleri’’ törenle sahiplerine verildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004