Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Sabredenler ödüle kavuştu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen ‘’Eyyüp Nebi Sabır Günü’’ faaliyetleri kapsamındaki, ‘’Sabır Ödülleri’’ törenle sahiplerine verildi.

Belediye kültür merkezindeki ödül törenine, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Yalçın Yılmaz, Viranşehir Kaymakamı Ogün Bahadır ve Ceylanpınar Kaymakamı Şevket Atlı ile çok sayıda dâvetli katıldı. Görme özürlü oğlunun üniversiteyi kazanmasına katkısı dolayısıyla ‘’Aile’’ kategorisinde Hüseyin Başyiğit ödül alırken, ‘’Sağlık’’ kategorisinde ödülü ‘’eşi ve çocukları lenf kanseri olan ve bütün maddî imkânsızlıklara rağmen hayat mücadelesi veren’’ Mülkiye Demir aldı. Erzurum’da ‘’bedensel engelli torununu leğenle okula götürüp-getiren’’ 80 yaşındaki Hatice Şengül ise ‘’Sosyal Hayat’’ kategorisinde ödüle lâyık görüldü.

‘’Hayat’’ kategorisindeki ödül Aksaray’da yaşanan otobüs kazasında kız kardeşi ve 2 yeğenini kaybeden Rauf Peltek’e verilirken, Bosna Hersek’teki çalışmalarından dolayı ‘’Uluslararası Sabır Ödülü’’ne lâyık görülen Türkiye-Bosna Hersek Dayanışma Derneği adına ise ödülü Gazeteci-Yazar Yahya Çalışkan aldı.

/ VİRANŞEHİR

08.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ahirzamanda genç olmak

  Temiz bilgi, temiz internet

  Can Kardeş dopdolu

  Perdeler çocuklarla açıldı

  Üniversiteli gençlerden kitap-kafe

  Sabredenler ödüle kavuştu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004