Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ın kara haftası

Siyah-beyazlılar, geçen hafta sonunda mücadele ettikleri tüm branşlarda yenilgi üzüntüsü yaşadı. Futbolda F.Bahçe'ye mağlup olup şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, hentbolda da Türkiye Kupasından oldu. Ayrıca bayanlar basketbolda F.Bahçe'ye, erkeklerde de G.Saray'a yenilmekten kurtulamadı..

Beşiktaş Kulübü için geçtiğimiz hafta sonu adeta kabus oldu. Siyah-beyazlılar, geçen hafta sonunda mücadele ettikleri tüm branşlarda başarısız sonuçlar alırken, taraftarlarını üzüntüye soktu. Futbolda Fenerbahçe'ye yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, hentbolda ise finalde Milli Piyango'ya yenilip Türkiye Kupası'ndan oldu. Ayrıca, siyah-beyazlılar basketbol play-off maçlarında bayanlarda Fenerbahçe, erkeklerde de Galatasaray'a mağlup olmaktan kurtulamadı.

FUTBOLLA BAŞLADI

Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta sonundaki kötü gidişi Turkcell Süper Lig'deki Fenerbahçe derbisi ile başladı. 5 Mayıs Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmaya, galip gelerek 110 haftalık liderlik hasretine son vermek ve bitime 3 hafta kala şampiyonluk için büyük avantaj yakalamak için çıkan siyah-beyazlılar, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Beşiktaş, bu yenilgiyle Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düşerken, şampiyonluk yarışında büyük yara almış oldu.

HENTBOLDA KUPA GİTTİ

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, iddialı olduğu Türkiye Kupası'nda ise aradığını bulamadı.ç Bursa'da dün oynanan finalde Milli Piyango'ya 35-26 yenilen siyah-beyazlılar, hem kupadan oldu, hem de bu sezon ilk kez yenildi.

BAYANLAR YENİLDİ

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı da geçtiğimiz hafta sonunundaki siyah-beyazlıların yenilgi geleneğini bozmadı. Fenerbahçe ile mücadele ettiği Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi play-off final serisine, Caferağa Spor Salonu'ndaki galibiyetle başlayıp durumu 1-1'e getiren siyah-beyazlılar, dün Akatlar Spor Salonu'nda 72-70 mağlup olup, seride 2-1 geriye düştü. Böylece Beşiktaş, futboldan sonra basketbolda da ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kendi evinde yenilmiş oldu.

ERKEKLER 2-0 GERİDE

Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde ise Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'a yenilmekten kurtulamadı. Siyah-beyazlılar, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda dün oynanan serinin 2. maçında sahadan 80-73'lük skorla yenik ayrılıp, 2-0 geriye düştü.

08.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın kara haftası

  Trabzonspor'da F.Bahçe korkusu

  Tümer: İnönü'de fotoğrafım yok ki kaldırılsın

  G.Saray'da moraller bozuk

  Song: Şampiyonlar Ligi umudumuz hâlâ var

  F.Bahçe şampiyon gibi...

  Hedef kaçtı..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004