Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hedef kaçtı..

Kazandığı maçlarda dahi mutlu olmayan taraftar, gol sevincini teknik direktörüyle paylaşmayan futbolcu, ben zaten gidiyorum diyen bir teknik direktör ve her şeye rağmen kapınıza kadar gelmiş şampiyonluk şansı. Evinde oynadığın maçta yen lider ol. Hiç olmazsa yenilme kredin devam etsin.Ama yok, korkak Tigana ofsayt taktikli defans ağırlıklı oyunu ile bu sefer mağlup oldu.

Fenerbahçe tıpkı Beşiktaş’ın haftalardır yaptığını yaptı. Attı ve yattı. Aldığı 3 puanla bence şampiyonluğu kaptı. Beşiktaş ise kupa tesellisi ile bundan sonraki maçlarda ikincilik hedefini kovalamalı. Şampiyonlar Ligine katılmak en az şampiyonluk kadar önemli çünkü. Fakat bu anlayışla lig ikinciliği de zor görünüyor.

Cumartesi gecesinin en güzel görüntülerini Beşiktaş taraftarı verdi. Ama ne yazık ki sundukları gülün karşılığını alamadılar. Agresif ve tahrik edici yaklaşımlar ve hakem Fırat Aydınus’un tavizleri ile sinirlendiler. İkinci bir Cem Papila vakası yaşanmadı neyseki.

Fenerbahçe yönetimi önce tahkim, sonra da Aydınus kararlarından memnundur herhalde. Unutulmamalı ki, amaca ulaşmak için her yolu mübah sayan anlayışların geçici başarıları taraftarını mutlu edebilir. Ancak adalet duygusu zedelenmiş sporseverleri asla mutlu edemez.

Nidai PAKSOY

08.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş'ın kara haftası

  Trabzonspor'da F.Bahçe korkusu

  Tümer: İnönü'de fotoğrafım yok ki kaldırılsın

  G.Saray'da moraller bozuk

  Song: Şampiyonlar Ligi umudumuz hâlâ var

  F.Bahçe şampiyon gibi...

  Hedef kaçtı..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004