Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Erbil bombayla sarsıldı

Irak’ın kuzeyindeki Erbil’de, patlayıcı yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda ölü sayısı 19’a çıktı. Yetkililer, bölge yönetimine ait içişleri binası önünde düzenlenen saldırıda 100 kişinin de yaralandığını, civardaki araçların ve binaların zarar gördüğünü söylediler.


Cheney’den Irak’a sürpriz ziyaret

ABD Devlet Başkan Yardımcısı Dick Cheney, Irak’a sürpriz bir ziyaret yaptı. Cheney, Irak Başbakanı Nuri El Maliki ve diğer Iraklı yetkililerle görüşec

Afganistan Senatosu Taliban’la barış istedi

Afganistan’da Senato, hükümete, Taliban ile doğrudan masaya oturması ve NATO operasyonlarına son verilmesi çağrısında bulundu.


  Sarkozy’ye isyan sürüyor

Fransa’da cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Nicolas Sarkozy aleyhinde devam eden protestolar sırasında ülke genelinde yine yüzlerce araç yakıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, şiddet eylemleriyle ilgili yaklaşık 140 kişinin sorgulandığını açıkladı.


  Türk zanlının babası şaşkın

ABD’de bir askeri üsse saldırı planlamakla suçlanan 6 kişiden biri olan Türkiye doğumlu Serdar Tatar’ın babası Müslüm Tatar, 24 yaşındaki oğlunun başına gelenlerden ötürü büyük şaşkınlık içinde olduğunu söyledi.


  İran’dan ABD’ye işbirliği teklifi

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Abbas Arakçı, ABD’ye, Irak’tan çıkış stratejisi geliştirmesinde işbirliği teklif etti.


  El Cezire İran’ı protesto etti

Katar merkezli haber kanalı El Cezire, İran’ın, kanal muhabirlerine parlamentoya giriş yasağı koymasından üzüntü duyduğunu açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004