Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş kupa sevincini yaşıyor

Fortis Türkiye Kupası'nı üst üste ikinci kez müzesine götüren Beşiktaş'ta, kupanın sevinci yaşanıyor. Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Kayseri Erciyesspor'u zorlu bir mücadelenin ardından 1-0 yendiklerini belirterek, ''Kupayı aldık. Elimizin bir tarafı ağırlaştı. Dengeyi sağlamak için şampiyonluğu da istiyoruz'' dedi.

Erdoğan, arzu ettikleri ilk başarıya ulaştıklarını kaydederek, ''Hakkımız olan kupayı gelenekselleşmiş şekilde bir kez daha kazandık. Şimdi lig şampiyonluğunu istiyoruz. Yolumuz zor olmasına rağmen inançla mücadele ettiğimiz takdirde kalan maçlarda başarılı olarak hedefimize ulaşmayı amaçlıyoruz'' diye konuştu. Türkiye Kupası'nı kazanmalarının futbolcuları rehavete sokmayacağını savunan Levent Erdoğan, ''Aksine kupa futbolcularımızı olumlu şekilde motive edecektir. Takımın üzerinde bir durgunluk vardı. Aldığımız bu kupa oyuncuların üzerindeki durgunluğu atmasını sağlayacak. Oyuncularımızın performansının daha artacağına inanıyoruz'' dedi.

BREZİLYALI BOBO'YA ÖVGÜ

Erdoğan, ligde ve kupada attığı gollerle takımına büyük katkı yapan genç oyuncu Bobo'yu da övdü. Levent Erdoğan, ''İnşallah kendisi önümüzdeki sezon maçlarına daha motive olacak. Beraber oynayacağı oyuncularla uyumu artırıp, akıllı futbol taktiği içinde daha çok gol atacak. Bobo'nun takımda kalacağını sanıyoruz'' diye konuştu.

TIGANA'YA TEŞEKKÜR

Asbaşkan Levent Erdoğan, Beşiktaş'a kazandırdığı kupalara rağmen sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Jean Tigana'nın Türkiye şartlarına uyum sağlayamadığını söyledi. Tigana'nın kendisi için hayırlı olanı düşündüğünü ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: ''Kendisi yeteri kadar Türkiye şartlarına uyum sağlayamadı. Biz de hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. 3 kupa kazandırdı. Bunu saygıyla anacağız. Uzun süredir ayrılma niyeti olduğunu değişik şekillerde ima ediyordu.''

BEŞİKTAŞ KASASINI DOLDURDU

Türkiye Kupası'nı son iki sezonda müzesine götürme başarısını gösteren Beşiktaş, aynı zamanda büyük maddi gelirin de sahibi oldu. Beşiktaş, son iki sezonda kazandığı kupalarla, Türkiye Kupası sayısını 7'ye yükseltirken, iki sezon toplamı olarak da 5 milyon 538 bin 750 doları kasasına koydu.

11.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş kupa sevincini yaşıyor

  19 ayda 3 kupa kazandı

  Taraftar yerli antrenör istiyor

  Beşiktaş'ta 10 yılda 9 hoca görev yaptı

  F.Bahçe Lucescu haberini yalanladı

  Ahmet Cömert'te 4 galibiyet aldık

  Gerets: 1 yıl daha görev yapacağım

  Fiat Rallisi bugün İstanbul'da başlıyor

  YATTARA'ya altın yaldızlı krampon

  Mehmet'li Jazz yarı finalde 2-0 önde


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004