Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GÖZÜNÜ REKORA DİKTİ

Kırkpınar başpehlivanlarından Ahmet Taşçı, bu yıl 646'ncısı yapılacak Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne iddialı hazırlandığını belirterek, ''Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 56 yaşına kadar güreş yapan Kel Aliço'nun rekorunu kırmak için güreşlere devam edeceğim'' dedi. Taşçı, yaptığı açıklamada, bugüne kadar ata sporu yağlı güreşin ruhuna uygun hareket ettiğini, yurtiçi ve yurtdışında yağlı güreşi en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.


Kepez güreşlerine yağmur engel

Çanakkale'nin merkeze bağlı Kepez beldesinde her yıl 19 Mayıs'ta yapılan Geleneksel Kepez Yağlı Pehlivan Güreşleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal ed

Hamza Erzurum'da krallar gibi karşılandı

Özel bir maç için Erzurum'a gelen milli güreşçi Hamza Yerlikaya, Erzurum Hava Alanı'nda davul zurna ve halk oyunu gösterisiyle karşılandı.


  Kupa tişörtleri vitrine çıktı

Beşiktaş'ın Fortis Türkiye Kupası ödül töreninde giydiği tişörtlerin satışına, Kartal Yuvası'nda başlandı.


  İbrahim'in dizinde ödem oluştu

Beko Basketbol Ligi'nde play-off yarı final serisinde Galatasaray Cafe Crown'u geçerek finale kalan Fenerbahçe Ülker'de, sakatlanan İbrahim Kutluay'ın durumunun 22 Mayıs Salı günü belli olacağı açıklandı.


  Venüs: Boğaz Köprüsü rüyalarıma girdi

ABD'li ünlü bayan tenisçi Venüs Williams, Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2007 uluslararası bayanlar tenis turnuvasına katılmak üzere İstanbul'a geldi.


  Jazz'ın rakibi Spurs

ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) play-off serisine TSİ dün sabaha karşı yapılan 2 maçla devam edilirken, her iki konferansta da son finalistler belli oldu.


  Hamide Bıçkın yarı finale çıktı

Tekvando milli takımı, Çin'de düzenlenen 18. Büyük Erkekler, 11. Büyük Bayanlar Dünya Şampiyonası'nın ikinci gününde bayanlar 59 kiloda Hamide Bıkçın Tosun çekişmeli geçen çeyrek final karşılaşmasında İtalyan rakibi Calabrese Veronica'yı yenerek yarı finale yükseldi.


  Mersin'de olimpik koşu düzenlendi

Mersin'de Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) himayesinde ''Olimpik Gün Koşusu'' düzenleneceği bildirildi.


  Oftaş'a Çorum talip oldu

Gelecek sezon Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek olan ve kulüp yönetimi tarafından satılabileceği açıklanan Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a Çorumspor talip oldu.


  SÜPER LİGDE BUGÜN

19.00 Trabzon-Bursa: Özgüç Türkalp

19.00 Denizlispor-Kayseri: Barış Şimşek

19.00 K. Erciyes-Antalya: Hüseyin Göçek

19.00 Çaykur Rize-Konya: Bülent Yıldırım


  19 Mayıs Maratonu Kaya ve Öztürk'ün

Samsun'da düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu'nda birinciliği, erkeklerde 1:08.05'lik derecesi ile Serkan Kaya, bayanlarda ise 1:21.02'lik derecesi ile Lale Öztürk kazandı.


  Bursa'nın ‘zafer’ tişörtleri yok satıyor

Bursaspor'un geçen hafta 3-0'lık Beşiktaş galibiyetinin ardından yeşil beyazlı oyuncuların giydikleri ''hesap görüldü'' ve ''unutmadık'' yazılı tişörtler, taraftarın yoğun istediği üzerine satışa çıkarıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004