Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Belirsizlik riski arttırır

Hazine Müsteşarlığı tarafından açıklanan Niyet Mektubu’nda, alınacak tedbirlerle, yılın kalan dönemindeki harcamaların, program hedeflerinin altında kalması beklenmekte olup, 2007 yılında faiz dışı fazlanın GSMH’nin yüzde 6,7’sine ulaşması mümkün olabileceği vurgulandı.


Tuzlu araziler tarıma kazandırılacak

Başbakanlık GAP Bölge Kalkınma İdaresi (GAP BKİ) Başkanı Muammer Yaşar Özgül, Harran Ovasında tuzlu alanlarda bitki yetiştiriciliği konusunda Harran Ü

Köprülerde iş yavaşlatma eylemi

Yapı-Yol Sen, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nde çalışan personele ek ödeme yapılması için, 22 Mayıs’ta Fatih Köprüsü’


  İşadamlarından ‘oyunuzu kullanın’ çağrısı

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİFED) Başkanı Süleyman Onatça, vatandaşlara ‘’22 Temmuz’da yapılacak seçimlerde oyunuzu kullanın’’ çağrısı yaptı.


  YENİSİAD yenilendi

Yeni Sanayici ve İşadamları Derneği 2. Olağan Genel Kurulunu önceki gün İstanbul’da gerçekleştirdi. Üyelerinin çoğunun hazır bulunduğu kongrede Başkan Ömer Şevket Sipahi’nin “YENİSİAD’a kurumsal bir kimlik” kazandırdıklarına dikkat çektiği açılış konuşması ile başladı.


  Pamuğa küsen çiftçi, mısıra yöneldi

Geçen yıl pamuğa yönelen, ancak iyi fiyat oluşmaması ve prim ödemelerindeki sıkıntılar sebebiyle çiftçinin mısır ekimini tercih etmesi sonucu bu yıl rekoltede 500 bin ton civarında artış beklendiği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004