Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail yeni suikastlara hazırlanıyor

İsrail’in İbranice yayınlanan Maariv gazetesi, ordunun suikast listesindeki İzzeddin El Kassam Tugayları liderlerinin bazılarının isim ve fotoğraflarını yayınladı. İsrail güvenlik kabinesi, hafta başındaki toplantısında, Gazze Şeridi’nden Kassam roketlerinin atılmaya devam etmesi sebebiyle Hamas ve İslâmî Cihad liderlerini suçlayarak, hedefli suikast operasyonlarının yeniden başlatılması kararını almıştı.


Haniye de hedefler arasında

İsrail, Gazze Şeridi’nden Sderot şehrine düzenlenen roket saldırılarına verilebilecek karşılık kapsamında Filistin Başbakanı İsmail Haniye’nin “hedef

Fethü’l İslâm’dan yalanlama

Lübnan’daki El Fetih El İslâm örgütünün sözcüsü, Beyrut’ta iki bombalı saldırıyı üstlendikleri haberini yalanladı. Sözcü Ebu Salim, kendi adlarına gön


  Bush, Putin’i eleştirdi

ABD Başkanı George Bush, Rusya’da Vladimir Putin yönetimini eleştirerek, Putin’in demokrasiye bağlılığından kuşkusunu dile getirdi.


  Irak’ı, Allavi mi kurtaracak?

Iraklı diplomatik kaynaklar, “yeni yol haritası” adlı bir planla Maliki hükümetine “darbe” girişimine hazırlanıldığını iddia ediyor. Eski Başbakan İyad Allavi’ye destek veren Mısır, Ürdün ve Suudi Arabistan’ın da işin içinde olduğu belirtiliyor.


  Irak’ta, pazar yerini kan gölüne çevirdiler

Irak’ın başşehri Bağdat’ta Şiî mahallesi Amil’deki bir pazar yerinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda ölenlerin sayısının 25’e yükseldiği bildirildi.


  Blair, Dünya Bankası koltuğuna oturamıyor

ABD Başkanı George W. Bush, Dünya Bankası’nın başına bir Amerikalının gelmesini tercih edeceğini belirterek, görevinden ayrılacak olan İngiltere Başbakanı Tony Blair’in bu görev gelmesi ihtimalini reddetti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004