Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Tasarruflu ampul çağrısı

Osram Türkiye Genel Müdürü Erol Kırılmaz, gelecek 10-15 yılda enerji tasarruflu ampullerde kapasitenin yükseltilmesi gerektiğini belirtti.


Kartla, 9.9 milyar YTL harcandı

Bankalararası Kredi Kart Merkezi verilerine göre, Nisan ayında kredi kartlarıyla toplam 9 milyar 944 milyon YTL harcama yapıldı. Aynı dönemde de 1 mil

Borç stoku 352,1 milyar YTL

Merkezî yönetim toplam borç stoku 30 Nisan 2007 tarihi itibariyle 352,1 milyar YTL olarak belirlendi.


  Türkiye, marka başvurusunda 13’üncü sırada

Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilâtı’nın (WIPO) 2006 raporuna göre, uluslararası marka başvuru sistemi olan Madrid Sistemi çerçevesinde yapılan başvurularda, Türkiye en çok başvuruda bulunan ülkeler arasında 13’üncü sırada yer aldı.


  Doğal gazda ikinci kontrat devri imzalandı

Botaş’ın doğal gaz kontratlarının devrinde, ikinci protokol Bosphorus Gaz A.Ş ile imzalandı. Doğal gaz ithalat sözleşmelerinden yıllık 750 milyon metreküplük kısmı Bosphorus Gaz AŞ’ye devredilmiş olacak.


  “Vatandaşlar hatlarını iptal ettiriyor”

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Bülent Deniz, Türk Telekomun 1 Mart tarihinden itibaren yürürlüğe koyduğu yeni tarife sonrasında sabit telefon faturalarının artması üzerine abonelerin bir yandan hak arayışı için tüketici birliklerine yoğun şekilde şikayette bulunurken, diğer yandan hatlarını iptal ettirdikleri söyledi.


  KOSGEB’den KOBİ’lere karşılıksız kredi

KOSGEB, KOBİ’leri, AR-GE çalışmaları yapmaları ve yaptıkları çalışmaları hayata geçirmeleri konularında teşvik etmek amacıyla kredi kullandıracak.


  Prim borçluları teşhir edilecek

Ödeme süresinin bitiminden itibaren 6 aydan daha uzun süre geçmiş prim borcu bulunan işverenlerden, her yıl için belirlenecek tutardan daha fazla borcu olanlar yılda en az 1, en çok 2 defa topluca ilan edilecek.


  Carlton arsası yine satılamadı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) üçüncü kez satışa çıkardığı Toprak Grubu’na ait eski Carlton Oteli arsasına yine alıcı çıkmadı.


  Hayvancılık 15 yılın en kötü dönemini geçiriyor

Erzurum-Ağrı Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Baran Kaya, hayvancılığa bugüne kadar gereken önemin verilmediğini belirterek, sektörün son 15 yılın en kötü dönemini geçirdiğini öne sürdü.


  İlk mahsul ekmeklik buğday borsada

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Başkanı Ömer Çelik, GTB’nin, ilk mahsul ekmeklik buğdayla alıcı ve satıcıyı buluşturduğunu bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004