Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Ankara’da Risâle-i Nur yarışmaları

Ankara Can Kardeş Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezinin düzenlediği faaliyetler Risâle-i Nur bilgi yarışmasıyla devam etti. Risâle-i Nur’dan derlenmiş imanî bahislere çalışan ilköğretim öğrencileri gayretlerinin meyvelerini Risâle-i Nur bilgi yarışmasıyla sergilediler.

“İnsan hangi şeye teveccüh ederse onun ile bağlanır ve onda fani olur” inancıyla yola koyulan gençler Risâle-i Nur eserlerinin yüksek ilminden istifade etmek için gayretlerini Risâle-i Nur okumalarına yönlendirdiler.

Ankara Can Kardeş Kültür Merkezince 16.’sı düzenlenen Risâle-i Nur bilgi yarışmasına gösterilen ilgi yoğundu. Risâle-i Nur bilgi yarışması ilköğretim orta öğretim ve lise olmak üzere üç kategoride yapıldı.

Yarışmaya katılan her üç yarışmacı bir semti temsil ediyordu. İlköğretim birinci kademede Keçiören Nur Can Kardeş Ekibi birinciliği, Keçiören Barla Can Kardeş Ekibi ikinci Emek Can Kardeş Ekibi de üçüncü oldu

İlköğretim ikinci kademede ise Emek Can Kardeş Ekibi birinci, Demetevler Can Kardeş Ekibi ikinci, Keçiören Can Kardeş Ekibi de üçüncü oldu.

Almış oldukları plaketleri iftiharla kaldıran gençler diğer Can Kardeş ekipleriyle fotoğraf çektirerek mutluluk paylaşımının örneğini sergilediler.

Ömer Faruk TOPÇU

29.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ankara’da Risâle-i Nur yarışmaları

  Diyarbakır’da aile paneli

  Barla’ya kültür gezisi

  ‘Yaratılış Müzesi’ açıldı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004