Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fatih Terim: Avrupa'ya mutlaka gideceğim

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, “Şimdi 2008'e konsantreyim. Ondan sonra hayırlısıya bakacağız. Tabii ki Avrupa'yı düşünüyorum. Zaten daha önce Türkiye'de takım çalıştırmayacağımı söyledim. Birkaç teklifi de geri çevirdim. İnşallah Avrupa olacak” dedi.


Edremit'te başpehlivan Ekrem Yavuz

Balıkesir'in Edremit İlçe Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin 5.'si gerçekleştirildi. 5. Geleneksel Yağl

Korkmaz bıraktı

Turkcell Süper Lig'in son maçında Sivasspor'a deplasmanda 21 yenilerek ligden düşen Kayseri Erciyesspor'da Bülent Korkmaz yaptığı yazılı bir açıklamay


  Tuncay-Alex kalacak

Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir, "Tuncay ve Alex'in takımda kalması için gerekli tüm mücadeleyi vereceğiz. Zico, gelecek sezon daha başarılı olacaktır. Taraftar Avrupa'da başarı bekliyor. Geçen yıl kıyısından döndüğümüz Şampiyonlar Ligi'ne katılıp, ilerlemek istiyoruz" dedi.


  MHK'nın 3 gözde hakemi

Süper Ligde hakemler içinde bu sezon en fazla görev 19'ar maçla Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım ve Vedat Yüksel'e verildi. Kırmızı kartını en fazla çıkaran hakemler Süleyman Abay ve Cüneyt Çakır. En fazla penaltı veren hakem de Cüney Çakır oldu.


  A Millî Takımın yenileri çok mutlu

İlk kez (A) Milli Takım kadrosuna alınan futbolcular Serdar Kurtuluş, Serdar Kulbilge ve Umut Bulut, antrenman öncesinde medya mensuplarının sorularını cevaplayarak, milli takımda yer almaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.


  Ümit Özat: Köln'de başarılı olacağım

Fenerbahçe Kaptanı Ümit Özat, düzenlediği basın toplantısında sarı-lacivertli takımdan ayrılışı hakkında bilgi verdi.İstanbul Ataşehir'deki Chicago Bulls cafede düzenlenen basın toplantısına çok sayıda basın mensubu katılırken, Ümit Özat Ankaragücü maçında kendisine gösterilen sevgi gösterisini unutamayacağını söyledi.


  İnamoto yeni takım arıyor

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Junichi Inamoto, sözleşmesini uzatmayan Galatasaray'dan ayrılmaya karar verdiğini açıkladı. Japon Kyodo haber ajansının Inamoto'nun Tokyo'daki menajerlerine dayandırdığı habere göre, Japon orta saha oyuncusu Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmaması üzerine yeni takım arayışına girdi.


  Konyalı Tayfun Ankaraspor'da

Süper Lig'in sona ermesinin ardından transfer çalışmalarını hızlandıran Ankaraspor, iki futbolcuyla prensipte anlaştı.


  Fransa Açık'a yağmur engeli

Fransa Açık Tenis Turnuvasının (Roland Garros), ikinci gününde, aşırı sağanak yüzünden bazı maçlara ara verilmek zorunda kalındı. Son iki gün içinde aşırı sağanağın devam etmesi, turnuva organizasyonu, sporcu ve seyircilerin neşesini kaçırdı.


  İşte centilmenlik bu!



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004