Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BOSNA’YA DİKKAT

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri (C) Grubu 6. maçında yarın Türkiye ile karşılaşacak olan Bosna-Hersek Millî Takımı, hiç de kolay lokma değil. Avrupa Şampiyonası elemeleri tarihinde şimdiye dek 23 maç yapan Bosna-Hersek Millî Takımı, bunlardan 9’unu kazanırken, 4 kez berabere kaldı, 10 kez de rakiplerine yenildi. Elemelerde toplam 31 gol atan Boşnaklar, kalelerinde 37 gol gördü.


Gerets’in kısmeti açıldı

Galatasaray ile yollarını ayıran Belçikalı teknik direktör Erik Gerets’e teklifler gelmeye devam ediyor. Belçika basınına konuşan ve 4 takımdan teklif

Albayrak: Serkan, seneye Trabzon formasını giyecek

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Fenerbahçe’nin fiyat artırma girişimine rağmen Serkan Balcı’yla anlaştıklarını söyledi. “Serkan seneye bizde oynaya


  Sağlam bilmecesi

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, dün bir gazetede kendisiyle ilgili çıkan teknik direktör konusundaki haberin gerçekleri yansıtmadığını belirtti.


  Tello, İMKB’ye bildirildi

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 4 yıllık sözleşme imzalanan Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello Valenzucla’nın transferini İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) bildirdi.


  Okur’lu Jazz’ı eleyen Spurs NBA finalinde

ABD Profesyonel Basketbol Ligi’nde 2006-2007 sezonunda Batı Konferansı şampiyonu San Antonio Spurs oldu. Konferans finalinde milli oyuncu Mehmet Okur’un takımı Utah Jazz ile karşılaşan Spurs, sahasında oynadığı serinin 5. maçından 109-84 gibi farklı bir skorla galip gelerek seride durumu 4-1 yaptı ve NBA finaline adını yazdırdı.


  Başbakan Erdoğan, Kasımpaşa'yı kabul etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina’da, Turkcell Süper Ligi’ne çıkan Kasımpaşasporluları kabul etti. Erdoğan futbolculara; “Zirveye çıkmak zor ama kalmak daha zordur” dedi.


  Altay, gelecek sezona bakıyor

Altay Kulübü İkinci Başkanı Bülent Ünsalan, Turkcell Süper Lig’e yükselme finalinde penaltı atışları sonucunda Kasımpaşa’ya yenilmeleri sebebiyle matem tutmayacaklarını, gelecek sezonun hazırlıklarına vakit geçirmeden başlayacaklarını kaydetti.


  Bakandan İstanbul ve Ankara eleştirisi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Turkcell Süper Lig’de önümüzdeki sezon iki şehrin 9 takımının mücadele edeceğini belirterek, “Bu sağlıklı bur durum değil’’ dedi.


  Gençlerbirliği Oftaş’ı işadamları alıyor

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor’u, Ankaralı 6 iş adamı biraraya gelerek satın almak istiyor. Gençlerbirliği Kulübü Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor kulübünü satın almak için, Ankaralı 6 iş adamı ile görüştüklerini belirterek, “Süper lige çıkan OFTAŞ Spor, taraflı, tarafsız herkesin sempatisini kazandı.


  Vestel, Manisa'yı bırakmıyor

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, şirketlerinden Vestel’in, Vestel Manisaspor’dan sponsorluğunu çekeceği iddialarıyla ilgili olarak, ‘’Kimse inanmasın. Böyle bir şey yok. Yolumuza devam ediyoruz’’ dedi.


  FB Ülker, potada şampiyon olabilir

Beko Basketbol Ligi Playoff final serisinde ilk üç maçı kazanarak 30 öne geçen Fenerbahçe Ülker, bugün 4. maçta karşılaşacağı Efes Pilsen’i yenmesi halinde şampiyonluğunu ilân edecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004