Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

CARLOS 3 YIL FENER'DE

F.Bahçe'nin yeni sezon için kesin anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İngiliz, İtalyan ve diğer ülke kulüplerinden çok fazla transfer teklifi aldığını söyledi. F.Bahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Carlos, sezon başına net 4.2 milyon Avro alacak.

Fenerbahçe'ye transferi netleşen Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İspanyol basınına yaptığı açıklamada ''Seçimimde teknik direktör Zico etkili oldu'' dedi. Fenerbahçeli yöneticilerle birçok kez konuştuğunu ifade eden Roberto Carlos, ''Evet, Türkiye'de Fenerbahçe'de oynayacağım. Beni transfer etmek için en fazla ilgilenen kulüp o oldu ve geleceğe ilişkin kalkınma projeleriyle beni ikna ettiler'' dedi. İngiliz, İtalyan ve diğer ülke kulüplerinden çok fazla transfer teklifi aldığını kaydeden tecrübeli futbolcu, ''Fakat Fenerbahçe büyümeye devam etmek istiyor ve onlara yardımcı olmak için heyecanlanıyorum. İyi bir dönemde olduğumu düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR OLACAK

Real Madrid'den ayrılarak gençlere şans tanınmasını sağlamak istediğini savunan Roberto Carlos, futbolcu olarak kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik direktörülüğü düşündüğünü, belki de İspanya'da bir takımı çalıştırabileceğini söyledi. 34 yaşındaki futbolcu, ''Transferim sonuçlandığı için mutluyum ama 17 Haziran tarihine kadar Real Madrid'i düşüneceğim'' dedi. İspanyol basını, bir yılı opsiyonlu olarak Fenerbahçe ile 3 yılllık sözleşme imzalayacak Roberto Carlos'un, sezon başına net 4.2 milyon Avro alacağını yazdı

FENER'DE ÇOK GOL ATACAĞIM

FBTV'de gece yarısı canlı yayınla transferi açıklanan Roberto Carlos, canlı yayında Türkçe ''En büyük Fenerbahçe, şampiyon Fenerbahçe'' dedi. Fenerbahçe'ye transfer olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Brezilyalı oyuncu, ''Fenerbahçe'de birçok gole imza atacağım'' diye konuştu

TAÇLARI KORNER GİBİ

Roberto Carlos, 10 Nisan 1973 tarihinde dünyaya geldi. Brezilya Milli Takımı'nın vazgeçilmez sol kanat oyuncularından olan Roberto Carlos, 2006 Dünya Kupası'ndan sonra milli takımı bıraktığını açıklamıştı. Savunmanın sol kanadında oynamasına rağmen attığı frikik golleri, hedefi bulan ortaları ve uzaktan attığı gollerle tanınan Carlos, uzun taç atışları da kullanabiliyor.

YILDIRIM'IN YILDIZLARI

Fenerbahçe'ye Aziz Yıldırım döneminde 10 farklı ülkeden 11 yıldız oyuncu transfer edildi. Yıldırım döneminde Revivo, Andersson, Rapaiç, Ortega, Rebrov, Hooijdonk, Alex, Anelka, Appiah, Kezman ve son olarak da Roberto Carlos transfer edildi.

Forma satışı patladı

İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı ünlü futbolcu Roberto Carlos'la anlaşan Fenerbahçe'de, kombine kart ve forma satışlarında artış yaşandığı bildirildi. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, transfer haberinin duyulmasıyla birlikte, 2007-2008 sezonu kombine kart satışlarında artış olduğu, Fenerium mağazalarında da Roberto Carlos formalarına büyük ilgi gösterildiği kaydedildi. Fenerium mağazalarında, üzerine ''r. carlos'' yazılı 3 numaralı formaların satışa çıktığı ve taraftarın büyük ilgisiyle karşılaştığı , kombine kart satışlarında da patlama yaşandığı belirtildi.

07.06.2007


 

Terim: Hepsini affettim

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Bosna-Hersek mağlubiyeti sonrası Almanya'da oynanan Brezilya maçında çok güzel bir oyun ortaya koyan milli oyuncularını affettiğini söyledi.

Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Bosna-Hersek mağlubiyeti sonrası Brezilya maçında çok güzel bir oyun ortaya koyan milli oyuncularını affettiğini söyledi. Bosna-Hersek maçının kendileri için de tam bir şok olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, milli takımın özelliğinin bir bütün halinde oynamak olduğunu ancak bunu Bosna-Hersek maçında yapamadıklarını ifade etti.

KAZIM'A ZAMAN LAZIM

Terim, ''Türk Milli Takımı Colin Kazım gibi bir santrafor kazandı mı?'' sorusuna, ''Colin Kazım'ın hava toplarıyla alışık olmadığımız İngiliz santrafor tipi olması için biraz daha zaman istiyor. Brezilya da olsa birtakım gençleri görmemiz lazım. Hazırlık maçında göremiyeceksem ne zaman göreceğim. Bazıları beni çok mutlu etti. Diğerleri de mutlu etti ama biraz daha edebilirler'' cevabını verdi. Brezilya karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Yıldıray'ı öven Terim, ''Yıldıray çok iyi oynadı. Böyle bir Yıldıray'a ihtiyacımız var. İnşallah sakatlık durumu olmaz'' diye konuştu. Brezilya maçında oynanan futbolun kaliteli olduğunun altını çizen Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:

BOSNA'DA OYNAMADIK

''İki takımın ortak pozisyon sayısı 15 vardır. O zaman bizim sizlerle beraber ilk hazırlık gününden itibaren paylaştığımız şey, topun kontrolünün bizde olmasıydı. Bu maçta olmadı, kaleciler ve direkler gole müsade etmedi. Bence bu maçta her şey pozitifti. Brezilya ile oynuyoruz. Şaka değil bu.'' Brezilya karşısında top oynayan takımını, Bosna-Hersek maçında görmek istediğini ancak göremediğini belirten Fatih Terim, ''Keşke Bosna karşısında böyle oynasaydık. O maçta biz kendi kalemize 3 gol atarak maçı kaybettik'' dedi.

KAKA BENİM ÖĞRENCİM

Brezilya Teknik Direktörü Dunga'nın ikinci yarıda Kaka ve Ronaldinho'yu oyuna aldığı hatırlatılarak, ''Nuri ve Kazım'ı bu nedenle mi oyuna aldınız?'' şeklindeki soruya da Terim, ''Savunduğum tez Brezilya'yı giren oyunculara göre analiz edip tek tek adam almak değil. Öyle yaparsanız buna oyuncu yetişmez'' diye cevap verdi. Milan'ın ve Brezilya'nın yıldız oyuncusu Kakayla maç öncesi ve sonrası futbolcu teknik adam diyaloğu kurdukları belirten Fatih Terim, ''İki eski Fiorentinalıyız. O oyuncu bende teknik adam olarak."

07.06.2007


 

Taraftar: Kalli başarılı olamaz

Galatasaraylı taraftarların çoğunluğu, yeni teknik adamları 73 yaşındaki Karl Heinz Feldkamp'ın, Sarıkırmızılı takımda başarılı olacağına inanmıyor.

''www.ligtv.com.tr'' isimli web sitesinde halen süren ''Sizce Feldkamp Galatasaray'da başarılı olabilir mi?'' konulu ankete katılanların yüzde 65'i ''Hayır'' cevabını verdi. Öte yandan yönetici Şükrü Ergün'ün ''Üzgün ve kırgınım'' açıklamasının ardından, uzun süre futbol şubesinde yer alan yönetici Fatih Gökşen de artık görev almayacağını açıkladı.

07.06.2007


 

Hakan resmen Beşiktaş'lı oluyor

Beşiktaş'ın Ankaraspor'dan transfer ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı kaleci Hakan Arıkan, bugün basın önünde imza atacak.

Milli kalecinin imza töreni, bugün saat 11.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak. Siyahbeyazlılar bu transfer için Hakan Arıkan'a yıllık 450 bin YTL garanti para ve 13 bin YTL maç başı ücret ödeyecek. Transfer karşılığında Ankaraspor Kulübü'ne de sözleşme fesih bedeli olarak Ramazan Kurşunlu'nun bonservis hakkının devri ile beraber 700 bin Avro verilecek.

07.06.2007


 

Chirstanval Beşiktaş'la anlaştı

Beşiktaş'ın, geçen sezon Fulham'da forma giyen Fransız futbolcu Phillippe Christanval'ı transfer etmek üzere olduğu ileri sürüldü.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Fulham'ın, 28 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş'a satmaya yakın olduğu belirtildi. Fulham'a 2005 yılında transfer olan ve daha önce Barcelona'da oynayan Christanval, sakatlıkları nedeniyle bu takımda 30 maç forma giyebilmişti.

07.06.2007


 

Efes World Cup 6 biletleri satışa çıktı

İzmir'de 22-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak Efes Pilsen World Cup 6'nın biletleri satışa çıktı

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Efes Pilsen'in aldığı ortak karar ile bu yıl ''12 Dev Adam''ı İzmirli basketbolseverlerle buluşturmak hedefiyle İzmir'de düzenlenecek turnuvaya, Çin, Hırvatistan, Letonya, Polonya ve Sırbistan katılacak. Basketbolseverlerin biletlerini Biletix'in internet sitesinden ve İzmir'deki satış noktalarından alabilecekleri kaydedildi. Biletler, Biletix'in İzmir'deki satış noktaları olan Alsancak D&R, Göztepe D&R, Karşıyaka Pan Kitapevi, Alsancak İletişim Kitapevi ve Bornova Dıgıl Sanat Kahvesi'nden satın alınabilecek.

07.06.2007


 

Milan golcü Eto'o için bastırıyor

İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmak için bastırıyor.

Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu takımın kadrosunu gençleştirmek isteyen AC Milan yetkilileri, İtalya'nın ünlü gazetesi Gazzetta Dello Sport'a yaptıkları açıklamada, Eto'o ile ilgilendiklerini ve transfer etmek istediklerini söylediler. Asbaşkan Adriano Galliani, ''Eto'o konusunu Barcelona'ya soracağız. Satışta olup olmadığını tam olarak bilmiyoruz. İspanya La Liga'nın tamamlanmasının ardından pazarlıklara başlayacağız'' diye konuştu. Galliani, hem kendisinin hem de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin, Eto'o'yu çok beğendiğini söyledi. Açıklamaların ardından AC Milan için Eto'o bir numaralı transfer hedefi haline gelirken, sezon ortasında Real Madrid'den alınan Ronaldo ile süper bir ikili oluşturacakları konuşuluyor.

07.06.2007


 

Beckham'ın ev bakması bile para

Real Madridli İngiliz yıldız futbolcu David Beckham'ın, eşi Vitoria ile İspanya'dan ABD'ye taşınmasının görüntülenmesi için Amerikan NBC televizyonuyla 15 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladıkları bildirildi.

İspanyol basını, bu yaz İspanya'nın Real Madrid kulübünden sezon sonunda ayrılarak ABD'nin Los Angeles Galaxy kulübüne transfer olacak ve Madrid'den Kaliforniya'ya taşınacak olan Beckhamların bu taşınma sürecinin NBC tarafından yarımşar saatten 6 dizi halinde yayımlanmak üzere kaydedileceğini yazdı. Henüz hangi tarihte yayınlanacağı belli olmayan programda, Beckham çiftinin Kaliforniya'da nasıl ev seçtikleri, ev dekorasyonu seçimleri, çocuklarının okulları, koruma, asistan, menajer, stilist gibi çiftin sürekli yanlarında bulundurduğu kişilerin çalışmaları ve David Beckham'ın yeni takımına uyumunun anlatılacağı ifade edildi.

07.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004