Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Kaçak petrol yakalayana ödül

Petrol Piyasası Kanunu uyarınca, yakalanacak kaçak petrol ile ilgili olarak muhbir ve el koyanlara ikramiye ödenmesinde uyulacak usul ve esaslar düzenlendi.Yönetmeliğe göre, bir ihbar sonucunda kaçak petrolün sahipli yakalanması halinde, kaçak petrolün satışından sonra vergiler dahil elde edilen toplam gelirin yüzde 10’u tutarında ihbar edene, yüzde 10’u tutarında kaçak petrolün yakalanması eylemine bizzat ve fiilen katılan kamu görevlilerine ikramiye ödenecek.


Kurşunsuz benzin 3 kuruş ucuzladı

Rafineri çıkış fiyatında yapılan ayarlamanın ardından, 95 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatı litrede 2-3 YKr ucuzladı.

Pazarlarımızı kaybediyoruz

Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, zor şartlarda elde edilen pazarların, rekabet imkânlarının y


  Şirket evliliklerinin gözdesi Türkiye

Finansal hizmetler sektöründe geçen yıl Avrupa’da 137 milyar avroya ulaşan şirket evliliklerinin gözdesi Türkiye ve Yunanistan oldu.


  Memur 300 YTL zam istiyor

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, ‘’Memurların artık sabrı taşmıştır. Memurlarımıza refah ve sosyal denge payı olarak en az 300 YTL zam istiyoruz’’ dedi.


  Çiftçiye 990 milyon YTL DGD ödenecek

Çiftçilere bu ay içinde yapılacak 988,7 milyon YTL'lik doğrudan gelir desteği (DGD), ikinci taksit ödemeleri ile 2006 yılı destekleme ödemeleri tamamlanmış olacak.


  İşsizlere 29,3 milyon YTL ödendi

İşsizlik Sigortası Fonu’ndan geçen ay 100 bin 514 kişiye toplam 29 milyon 344 bin 541 YTL 36 YKr ödendi.


  TMSF, Sagra’nın yönetimini devraldı

Bayındır Grubu varlıklarından Sagra ve Sasbaş, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetimine geçti.


  “Anadolu Yaklaşımı uygulansın”

- İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, binlerce küçük ve orta büyüklükteki şirketin umut bağladığı Anadolu Yaklaşımına sahip çıkılıp, uygulamaya geçilmesini istedi.


  İstikbal’den İran’da yeni mağaza

İstikbal Mobilya, hızla dünyaya açılmaya devam ediyor. Yunanistan’da iki yeni dev mağaza açan İstikbal, son olarak İran’da açtığı mağaza ile yurtdışındaki mağaza sayısını 111‘e çıkartarak hedeflerini büyütüyor.


  “İndirimli ADSL’de tüketici yanıltıldı”

Tüketici Hakları Merkezi (TÜ-MER) Genel Başkanı Ömer Keser, Telekom’un uygulamaya koyduğu ‘’indirimli ADSL’’ kampanyası ile tüketicinin yanıltıldığını iddia ederek, ‘’İki yıllık sözleşme imzalayan abone, ileride fiyatlar birkaç katı artsa bile abonelikten çıkamayacak’’ dedi.


  Adıyamanlı STK’lar bir araya geldi

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı’nın organize ettiği toplantıda Adıyamanlı dernek ve vakıf başkanları bir araya geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004