Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

CARLOS: SÖZÜMDE DURDUM

Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı yıldız futbolcu Roberto Carlos, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Önümüzdeki yıl, Fenerbahçe ile kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak istiyorum" dedi.

FBTV ve Fenerbahçe Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, "Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğun yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de çok önemli başarılara imza atmak istediğini dile getirerek, "Fenerbahçe'de olmaktan çok ama çok mutluyum. Fenerbahçe ile ilk olarak 2 yıl önce görüştüm. O dönemde transfer teklifi aldığımda da İstanbul'a gelmeye sıcak bakıyordum. Ancak Real Madrid beni bırakmak istemedi. İşte o zaman, bana izin verildiği gün tercih edeceğim kulübün Fenerbahçe olacağını açıklamıştım. Bunu benimle görüşmeye gelen Fenerbahçeli yöneticilere de söylemiştim. Şimdi Real Madrid ile sözleşmem sona erdi ve ben de sözümü yerine getiriyorum." şeklinde konuştu.

ÇOK TEKLİF ALDIM

Avrupa'dan farklı ülkelerden bir çok kulüpten teklif aldığını belirten Carlos, "Ama Fenerbahçe'ye söz verdiğim için kararımda herhangibir değişiklik olmadı ve Fenerbahçe'yi tercih ettim. Bana transfer teklif eden kulüpler içinde Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak takımlar da vardı. Ancak Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak. Bu benim için önemliydi. Türk futbolu her geçen yıl büyük bir gelişim gösteriyor. Fenerbahçe de bu gelişimin öncülerinden. Dolayısıyla büyük hedeflere atılım yapmak isteyen bir kulübe katkıda bulunmak için Fenerbahçe'yi tercih ettim.'' diye konuştu.

SABIRSIZLANIYORUM

Brezilyalı yıldız oyuncu, Fenerbahçe'de oynayan Brezilyalı oyuncuları bildiğini de belirterek, ''Hepsi çok kaliteli oyuncular. Benim Fenerbahçe'yi tercih etmemdeki sebeplerden biri de Teknik Direktör Zico'dur. Zico'yu çok yakından tanıyorum. Zico, Brezilya futbolu için bir idoldür. Onunla pek çok kez bir arada bulundum. Zico ile aynı takım için görev yapmak benim için bir onur. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ve Uefa Kupası'nda çok sayıda maçını izledim. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin ateşli taraftarını yakından biliyorum. Takımlarını durmaksızın destekliyorlar. Fenerbahçe taraftarıyla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarlarımızla birlikte önümüzdeki sezon önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

09.06.2007


 

Yıldırım, Tuncay'la bir araya gelecek

Fenerbahçe Kulübü, bir süredir gazetelerde yer alan Tuncay Şanlı ya da menajeri Erdinç Şehit'le sorunlar yaşandığı yönündeki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bazı gazetelerinde yönetim ve Tuncay Şanlı ile ya da menajeri Erdinç Şehit ile sorunlar yaşandığı yönünde yayımlanan haberlerin doğru olmadığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi: "Tuncay Şanlı bugüne dek Fenerbahçe forması için terini akıtmış emektar bir sporcumuzdur ve bu futbolcumuz ile ne başkanımız ne de yönetimimiz arasında herhangi bir problem söz konusu değildir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım dün Tuncay Şanlı ve menajeri ile birkaç kez telefon görüşmesi yapmıştır. Bu futbolcumuz ve menajeri ile en kısa zamanda bir araya gelinecektir."

09.06.2007


 

Süreyya Almanya'da kayıp

Milli atletin performansını izlemek için Almanya'ya giden federasyon yetkilileri eli boş dönüyor. Süreyya Ayhan Kop'tan habersiz bu ülkeye giden Federasyon Genel Koordinatörü Muharrem Or ve Sprint Koordinatörü Ahmet Pekel milli atleti bulamadı.

Milli atlet Süreyya Ayhan Kop'un son durumunu görmek ve antrenmanlarını takip etmek için Almanya'ya giden federasyon yetkilileri, Türkiye'ye eli boş dönüyor. Kamp çalışmaları için eşi ve antrenörü Yücel Kop ile birlikte geçen ay Almanya'nın Stuttgart kentine giden milli atlet Süreyya Ayhan Kop'un performansını izlemek üzere bu ülkeye giden federasyon yetkilileri, sporcuya ulaşamadı.

ELİ BOŞ DÖNÜYORLAR

5 Haziran Salı günü Türkiye'den ayrılan federasyon genel koordinatörü Muharrem Or ve sprint koordinatörü Ahmet Pekel, Münih'ten sonra geçtikleri Stuttgart'ta, tüm çabalarına karşın milli atlet ve antrenörünü bulamadı. Ayhan Kop'a ulaşamayan yetkililer, Türkiye'ye dönme kararı aldı.

HİÇKİMSE BİLMİYOR

Öte yandan, milli atlete, federasyon merkezinden ulaşma çabaları da sonuç vermedi. Kop çiftinin avukatı Osman Buldan ile görüşen federasyon yetkilileri, buradan da bir sonuç elde edemediler. Kop çiftinin avukatı, federasyona, kendisinin de sporcu ve antrenörüne telefonla ulaşamadığını söyledi. Bilindiği gibi kocası Yücel Kop tarafından çalıştırılan Süreyya Ayhan Kop, başka bir antrenörler kesinlikle çalışmak istemediğini söylemişti.

09.06.2007


 

Vestel, kaleci Fevzi ile yollarını ayırdı

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, bir yıllık sözleşme yaptıkları kaleci Fevzi Tuncay ile yollarını ayırdıklarını bildirdi.

Turgat, geçen yıl bir yıllık sözleşme yaptıkları Fevzi ile görüşerek, yolları ayırdıklarını, başka kaleci almayacaklarını, önümüzdeki sezona Ufuk, Bülent ve Egemen üçlüsü ile devam edeceklerini kaydetti. Giray Bulak'ın da yönetim kuruluna ''Bülent Ataman iyi bir kaleci, üç maç cezası kaldı. Vestel'e yararlı olur. Sakarya maçında yaşanan olaylar kendisi için iyi bir ders ve deneyim oldu. Bize genç arkadaşları ile faydalı olacağı düşüncesindeyim'' diye rapor verdiği öğrenildi. Galatasaray'ın ısrarla istediği Selçuk ve Hakan Balta konusunda takas yerine para istenmesi kararlaştırıldı.

09.06.2007


 

‘Yıldızlar Geçidi’ gösterisi bu akşam

Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yıl etkinlikleri çerçevesindeki ''Yıldızlar Geçidi'' gösterisi, bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak.

İtalyan şölen tasarımcısı Valerio Festi'nin 80 kişilik bir ekiple 1 yıldır hazırladığı gösteride, Fenerbahçeli 2 bin 500 sporcu, 50 yabancı ve 100 Türk sanatçı ile 600 gönüllü görev alacak. Kadıköy bölgesindeki ilköğretim okulları ve liselerden de gönüllü çocuklar gösteride görev yapacak. Türkiye'de ilk kez yapılacağı bildirilen bu gösteri için 1000 kostüm hazırlandı. Etkinlikte havai fişek gösterileri, ateş şovları sergilenecek. Şölende ışık ve ses efektleri, müzik, cambaz ve dans gösterileri de olacak. Şölende ses ve ışık gösterileriyle Fenerbahçe'nin 100 yılı anlatılacak. Sunuculuğunu Cem Arslan'ın yapacağı gecede, tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz anlatıcı olarak yer alacak.

09.06.2007


 

Sinan'ın ABD'li rakibi iddialı geldi

Ankara'da haftaya Cumartesi gecesi yapılacak dev WBC yarı final maçı için son hazırlıklar tamamlanıyor. Çalışmalarını Hamburg'da sürdüren Sinan Şamil Sam'ın Amerikalı rakibi Oliver McCall Ankara'ya adeta çıkarma yaptı.

Geniş bir ekip ile gelen Mc Call, Sinan için "ringde tavuk gibi kaçacak" açıklamasında bulunan siyahi boksör finale çıkarak Altın Kemer'e kendisinin sahip olacağını dile getirdi. Mc Call kardeşini, antrenörünü ve iki yardımcısını da yanında getirdi. Cumartesi günü ekibine iki ismin daha katılacağı belirtildi. Sinan Şamil Sam ve ekibi ise Ankara'ya karşılaşmadan 1 hafta önce 9 Haziran Cumartesi günü gelecek.

09.06.2007


 

Spurs seride 1-0 öne geçti

NBA'de 2006-2007 sezonu final serisi, bu sabaha karşı San Antonio'da oynanan San Antonio Spurs-Cleveland Cavaliers maçıyla başladı.

7 maç üzerinden yapılacak ve 4 galibiyeti elde eden takımın şampiyon olacağı serinin ilk maçında Batı Konferansı şampiyonu San Antonio Spurs, sahasında Cavaliers'ı 85-76 yenerek seride 1-0 öne geçti. San Antonio'daki AT&T Center'da oynanan ve 18 bin 797 basketbolseverin izlediği karşılaşmada ev sahibi San Antonio, Fransız oyuncu Tony Parker ve Tim Duncan ile galibiyete ulaşırken, Cavaliers'ta play-off maçlarında 26 sayı ortalamasını yakalayan LeBron James, Spurs'un etkili savunmasını aşmakta zorlandı.

09.06.2007


 

Formula 1'de heyecan

Dünyanın en çekişmeli otomobil sporlarından Formula 1'de, sezonun 6. yarışı bu hafta sonu Kanada'nın Montreal kentinde yapılacak.

Montreal kentinde bulunan 4.361 kilometre uzunluğundaki Gilles Villeneuve Pisti'nde yapılacak yarış öncesi tüm takımlar hazırlıklarını tamamlarken, Kanada Grand Prix'sinde yarın sıralama turları, pazar günü ise asıl yarış koşulacak. 70 tur üzerinden koşulacak Kanada Grand Prix'sinde pilotlar 305.270 kilometrelik mesafeyi ilk sırada tamamlamak için çalışacaklar.

09.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004