Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

CARLOS: SÖZÜMDE DURDUM

Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı yıldız futbolcu Roberto Carlos, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Önümüzdeki yıl, Fenerbahçe ile kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak istiyorum" dedi.


Yıldırım, Tuncay'la bir araya gelecek

Fenerbahçe Kulübü, bir süredir gazetelerde yer alan Tuncay Şanlı ya da menajeri Erdinç Şehit'le sorunlar yaşandığı yönündeki haberlerin gerçekleri yan

Süreyya Almanya'da kayıp

Milli atletin performansını izlemek için Almanya'ya giden federasyon yetkilileri eli boş dönüyor. Süreyya Ayhan Kop'tan habersiz bu ülkeye giden Feder


  ‘Yıldızlar Geçidi’ gösterisi bu akşam

Fenerbahçe Kulübü'nün 100. yıl etkinlikleri çerçevesindeki ''Yıldızlar Geçidi'' gösterisi, bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak.


  Sinan'ın ABD'li rakibi iddialı geldi

Ankara'da haftaya Cumartesi gecesi yapılacak dev WBC yarı final maçı için son hazırlıklar tamamlanıyor. Çalışmalarını Hamburg'da sürdüren Sinan Şamil Sam'ın Amerikalı rakibi Oliver McCall Ankara'ya adeta çıkarma yaptı.


  Spurs seride 1-0 öne geçti

NBA'de 2006-2007 sezonu final serisi, bu sabaha karşı San Antonio'da oynanan San Antonio Spurs-Cleveland Cavaliers maçıyla başladı.


  Formula 1'de heyecan

Dünyanın en çekişmeli otomobil sporlarından Formula 1'de, sezonun 6. yarışı bu hafta sonu Kanada'nın Montreal kentinde yapılacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004