Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Neoconlar ABD’yi batırıyor

ABD’de yapılan bir araştırmada Bush’un neocon takımının icraatlerine ABD halkının verdiği desteğin en düşük seviyelere ulaştığı ve ABD halkının yaklaşık yüzde 80’inin ABD’nin doğru yöne gittiğine inanmadığı ortaya çıktı.


Irak’ta şiddet dinmiyor

Irak’ın güneyinde bulunan Basra kentinde eş zamanlı yaşanan 2 patlamada ilk belirlemelere göre 14 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.

G8’de tam uzlaşma

Almanya’da gerçekleştirilen G8 Zirvesi’nde öngörülen her konuda anlaşmaya varıldığı bildirildi. G8 Zirvesi’nde ele alınan konularda ön plana çıkan kür


  ABD ve BM İsrail'e arka çıktı

ABD, ‘’İsrail’in yıkılması için geri sayım başladı’’ sözleri sebebiyle bir kez daha İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad’ı kınadı.


  BM’de yolsuzluk skandalı

Birleşmiş Milletler (BM) ihalelerinde yolsuzluk yaptığı belirlenen eski bir BM üst düzey çalışanı, New York’ta yargılandığı mahkeme tarafından suçlu bulundu.


  Belçikalı seçimini yapacak

Belçika’da 7 milyondan fazla seçmen, Federal Meclis’e girecek 150, Senato’ya girecek 40 temsilciyi seçmek üzere 10 Haziran Pazar günü sandık başına gidecek.


  Tsunami alarmını taşladılar

On binlerce insanın yaklaşık 3 yıl önce tsunamide hayatını kaybettiği Endonezya’nin Açe eyaletinde, yanlışlıkla çalarak boş yere paniğe sebep olan tsunami uyarı sistemi köylüler tarafından taşlandı.


  Japonya intiharla mücadele ediyor

İntihar oranının bir türlü düşmediği Japonya’da kabine, intiharları önlemek için hazırlanan tedbirler paketini onayladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004