Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SIRADA RONALDO VAR

Transferin en hareketli kulübü F.Bahçe'nin, Brezilya'nın dünyaca ünlü golcüsü Ronaldo için Milan'a 10 milyon avro teklif ettiği ileri sürüldü. İspanyol spor gazetesi AS, F.Bahçe'nin Roberto Carlos ile Ronaldo'yu Real Madrid'te olduğu gibi biraraya getirmek istediğini yazdı.

İspanyol spor gazetesi AS, Fenerbahçe'nin, AC Milan takımında oynayan Brezilyalı Ronaldo'ya transfer teklifi götürdüğünü iddia etti. Fenerbahçe'nin Roberto Carlos ile Ronaldo'yu Real Madrid'te olduğu gibi biraraya getirmek istediğini ileri süren AS, ''Başkan Aziz Yıldırım'ın 100. yıl için rüyası Roberto Carlos ve Ronaldo'yu birleştirmek. Fenerbahçe, Milan'a 10 milyon avro teklif etti ama teklif İtayan kulübü tarafından hemen geri çevrildi'' diye yazdı. Fenerbahçe'nin Ronaldo'ya da Roberto Carlos gibi 3 yıllık sözleşme teklifini götürdüğü belirtilirken, Brezilyalı forvet oyuncusunun Milan'da kalmayı düşündüğü ve sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığı ifade edildi. AS, ancak Shevckenko'nun Milan'a geri dönmesi halinde Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye transferi ihtimalinin gerçekçi olabileceğini kaydetti.

CARLOS'UN SÖZLERİ

Öte yandan Fenerbahçe'ye transfer olan Brezilyalı sol defans oyuncusu Roberto Carlos, ''Real Madrid'ten ayrılmak istemiyordum, ama hayat böyle'' dedi. Kendisini Real Madrid'te ''unutulmayacak bir dönemin parçası'' olarak hissettiğini kaydeden Roberto Carlos, İspanyol spor gazetesi As'a verdiği demeçte, Fenerbehçe'nin de kendisini tekrar önemli hissettirdiğini ifade etti. tecrübeli futbolcu, ''Kazandığım kupalardan dolayı kendimi öncelikli hissediyorum, ama bunların hepsini Madrid'in formasını giydiğimden dolayı kazandığımın bilincindeyim. 11 yılda, 3 Avrupa kupası, 3 lig kupası, 2 kıtalararası kupa, 1 Avrupa Süper Kupası ve 3 Kral Kupası kazandım. Ama bir tane eksik var. 4. lig kupasını kazanarak gitmek istiyorum'' dedi.

SHEFFİELD'İN KASASI DOLDU

Bu arada Eurosports internet sitesinde yer alan haberde, Sheffield United'ın Colin Kazım Richards'ı 150 bin sterline alıp 1 milyon 275 bin sterline (3 milyon 353 bin YTL) Fenerbahçe'ye satarak büyük kar elde ettiği dile getirildi. Habere göre, Fenerbahçe'nin geçen yıl İngiltere Premier Ligi'nde oynayan Sheffield United'tan aldığı vKazım Richards için İngiliz kulübüne 3 milyon 353 bin YTL bonservis bedeli ödediğini ve bunun Sheffield United Kulübü'nün elini çok rahatlatacağını belirtti. İnternet sitesi, Colin Kazım'ın geçen yıl ağustos ayında Brighton'dan 150 bin sterline alındığını belirtirken, İngiliz kulübün yeni başkanı Bryan Robson'ın sarı - lacivertli takımdan gelecek parayla çok rahatlayacağı ve istediklerini takımda yapabileceğini kaydetti.

17.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SIRADA RONALDO VAR

  Gençlerin yeni gözdesi golf

  Colin Kazım'a ev aranıyor

  Trabzon'da kaleci adayı Cordoba

  Johansson Türkiye'yi kötüledi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004