Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 20 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Müteşebbisin önü açılsın

Yeni Sanayici ve İş Adamları Derneği (YENİSİAD), siyasî ve ekonomik bağımsızlık için müteşebbisin önünün açılması, ayrıca demokrasinin bütün kurullarıyla uygulanması gerektiğini belirtti.


Özel sektör 200 milyar dolar borçlandı

İzmit Ticaret Odasının (İTO) hazırladığı ‘’Türkiye Dış Borç Raporu’’na göre, dış borç sorunundaki asıl sebebin, kamu kesiminin ekonomide ağırlıklı pay

Oyak Bank yabancılara satıldı

Hollanda merkezli ING Grubu, Oyak Bank’ı 2 milyar 673 milyon dolar karşılığında satın aldı. Uluslararası Finansal Yönetim Enstitüsü Derneği Başkanı Se


  6 doğalgaz kuyusu daha açılacak

Merty Energy Ltd. Mühendislik Operasyonlar Müdürü Tayfun Atalay, Edirne’nin Süloğlu ilçesinde üç kuyuda buldukları doğal gazın ardından, bölgede sonbaharda 6 doğal gaz kuyusu daha açacaklarını bildirdi.


  Bilişim pazarı 20,9 milyar dolara ulaştı

Türkiye’de bilişim pazarının 2006 yılında yüzde 11,6 oranında büyüyerek 20,9 milyar dolar ciroya ulaştığı bildirildi.


  Yaz ucuzluğu gelmedi

Yaz mevsimi gelmesine rağmen sebze ve meyve fiyatları düşmedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal ve Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, yaz mevsiminin gelmesine rağmen hale ürün girişinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8/10 oranında düşüş yaşandığını bildirdi.


  ‘’Türk kirazı’’ dünya markası oldu

Kiraz ihracatında dünyada önde gelen ülkelerden olan Türkiye’nin, geçtiğimiz yıl ABD’yi geride bırakarak en fazla kiraz ihracatı yapan ülke olduğu belirtildi.


  Toplu iş görüşmeleri 25 Haziran'a ertelendi

Bugün yapılacak toplu iş sözleşme görüşmeleri 25 Haziran’a ertelendi.


  Babaya anneden çok harcandı

Kredi kartlarıyla Anneler Günü’nde 428.6 milyon YTL harcanırken, Babalar Günü’nde bu tutar 445.4 milyon YTL olarak gerçekleşti.


  Hazine arazileri ihale ile satılacak

Değeri yüksek Hazine arazileri açık artırma usulü ile satılacak. Maliye Bakanlığınca hazırlanan ‘’Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik’’ dünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004