Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Ordunun bankası olmaz

OYAK Genel Müdürü Coşkun Ulusoy, OYAK Bank’ın ‘’askerin bankası’’ olmadığını, askeriyede çalışan personelin emeklilik fonu olarak kurulmuş bir kuruluşun yatırım yaptığı bir iştirak olduğunu belirtti.


Açıklama yine internet sitesinden

Genelkurmay, ABD’deki Hudson Enstitüsünde yapılan ve Türkiye ile ilgili felâket senaryosunun konuşulduğu toplantıya yönelik eleştirilerle ilgili susku

Şırnak’a askerî sevkiyat sürüyor

Şırnak’ta askeri birliklere mühimmat ve askeri araç sevkiyatı sürüyor. Zırhlı araçların eşliğindeki askeri personel ve mühimmat taşıyan konvoy, Şırnak


  Kerinçsiz emekli yüzbaşıyı savundu

Büyük Hukukçular Birliği Başkanı Avukat Kemal Kerinçsiz, emekli Yüzbaşı Muzaffer T’nin tutuklanmasına ilişkin, ‘’Önce suçu oluşturdular, sonra faili buldular. Hukuksuzluk örneği gösterdiler’’ dedi.


  Türkler AB’yi istiyor

AB’nin kamuoyu yoklamalarından sorumlu kurumu Eurobarometre’nin, üye ve aday ülkelerde yapılan son kapsamlı araştırmasının dün açıklanan sonuçlarına göre, Türklerin yüzde 52’si Türkiye’nin AB’ye katılımından yana görüş bildiriyor.


  Rehn: AB, Türkiye’ye verdiği sözü yerine getirmeli

Avrupa Birliği Komisyonunun genişlemeden sorumlu temsilcisi Olli Rehn, AB’nin tam üyelik müzakereleri konusunda Türkiye’ye verdiği sözü yerine getirmesi gerektiğini’’ söyledi.


  Büyükelçi Cuntz: Almanya, üç faslın açılması hedefini koruyor

AB dönem başkanı Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Eckart Cuntz, Türkiye ile üç müzakere başlığının açılması hedefini koruduklarını söyledi.


  Ağar: Amacımız milletin rızasını almak

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, siyasette amaçlarının milletin rızasını almak olduğunu söyledi.


  Bütünleşme tabanda gerçekleşiyor

Meydanlarla birlikte havalar da ısındı. Havaların ısınması miting meydanlarını olumsuz etkiliyor. Bunun en bariz örneği DP’nin önceki gün ilk mitingini düzenlediği Aydın’da yaşandı.


  Yolcu uçağına asılsız bomba ihbarı

Diyarbakır-İstanbul seferini yapan Onur Air uçağına bomba konulduğu yolundaki ihbar asılsız çıktı.


  Erdoğan: Operasyon seçeneklerden biri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sınır ötesi operasyonun masadaki seçeneklerden biri olduğunu söyledi.


  Şehit er gözyaşlarıyla defnedildi

Gümüşhane merkeze bağlı Kırıklı köyü kırsalında, arazi aramasından dönen güvenlik güçlerine terör örgütü PKK üyelerinin ateş açması sonucu şehit düşen Komonda Er Basri Aslan Er Basri Aslan için Denizli'de askeri tören düzenlendi.


  Bardakoğlu: Şehide sahip çıkmanın yolu duâdır

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, şehit cenazelerinde yaşanan protesto gösterilerini doğru bulmadığını söyleyerek, ‘’Şehide sahip çıkmanın en güzel yolu, cenaze merasimlerine katılmak cenaze namazını kılmak ve şehide dua etmektir’’ dedi.


  Şemdinli sanıklarına red

Van 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Şemdinli dâvâsı olayı sanık avukatlarının itirazını reddetti.


  Sınav sahtekârları adliyede

Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) başkalarının yerine para karşılığı sınava girdiği ileri sürülen Şanlıurfa merkezli çetenin yöneticileri ile sınavda sahtecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 48 kişiden 27’si, adliyeye sevk edildi.


  2008’de ÖSS’ye başvurular azalacak

Üniversite öğrencisi olmak isteyen adaylar, 2008’de yapılacak ÖSS’yi her yıldan farklı bir heyecanla bekliyor. Ortaöğretimin 4 yıla çıkarılmasıyla 2008’te genel liselerin mezun vermeyecek olması, sınava katılacakların sayısında düşüşe sebep olacak.


  Sınırda oy kullanma 25 Haziran’da başlayacak

Sınır kapılarında genel seçimler için oy verme işlemi 25 Haziran Pazartesi günü başlıyor. Edirne Valisi Nusret Miroğlu, yaptığı açıklamada, sınır kapılarında başlayacak oy verme işlemi için her türlü tedbirin aldığını belirtti.


  Sürücülere sıcak uyarısı

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kazım Barışık, hava sıcaklığının önümüzdeki günlerde 40 derecenin üzerinde seyredeceğine dikkati çekerek, sürücülerin dikkatli olması gerektiğini bildirdi.


  Problemlerin kaynağı sevgisizlik

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gürkan Ergen, Almanya’daki Heidelberg Ruprecht-Karls-Üniversitesi Eğitim Bilimlerinde ‘’Eleştirel Bilinçli Sevgi Eğitimi’’ konusunda hazırladığı doktora tezinde ‘’sevgi’’yi ele aldı.


  Yetimler Bursa’da da muhteşem program yaptı

İstanbul’da gerçekleştiren 3. Çocuk Buluşması’nın ardından Bursa’ya geçen yetimler, yerel gösterilerini bu kez Bursalılar için sundu. Şehir sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği programda yetimler yine muhteşem bir performans sergiledi.


  Teknotaksi İstanbul trafiğine çıkıyor

‘’TeknoTaksi’’ projesiyle, taksilerin içinde bulunan özel bir mekanizma aracılığıyla, herhangi bir acil durum meydana geldiğinde taksi şoförü, Profesyonel Güvenlik İzleme Merkezi’nin taksiyi yakın takibe almasını sağlayacak.


  Kan bağışıyla Guinness’e girecekler

Türkiye Kızılay Derneği Samandıra Şubesi ve Samandıra Belediyesi’nin, 29 Ekim’de yapacağı ‘’kan bağışı kampanyası’’ ile Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi planladıkları bildirildi.


  Boşanmaya ‘kurs’ tedbiri

Hatay Halk Eğitim Merkezinde başlatılan ‘’Evliliğe Hazırlık’’ kursu ile evlenecek ya da evliliği düşünen adaylara, evlilikle ilgili her türlü konuda bilgi verildiği bildirildi.


  YouTube yerel versiyonlar çıkardı

İnternetin popüler video paylaşım sitesi YouTube, Brezilya, Fransa, İrlanda, İtalya, Japonya, Hollanda, Polonya, İspanya ve İngiltere’ye has sürümlerini kullanıma açtığını duyurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004