Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DÜNYA CARLOS'U İZLEDİ

Real Madrid'den F.Bahçe'ye transfer olan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un Şükrü Saracoğlu Stadında 5 bin taraftarın katıldığı imza törenine çok sayıda ülkenin televizyonu geniş yer verdi. Brezilyalı golcü yıldız Ronaldo'nun F.Bahçe'ye transferi yalanlandı.


Lincoln G.Saray'ı istiyor

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Polat, ''Lincoln'ün kulübü ile pazarlıklarımız devam ediyor, bu pazarlıklar biraz sonra bitmiş bile olabilir''

‘12 Dev Adam’ açıklanıyor

İspanya'da 3-16 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek (A) Milli Takım'ın aday kadrosu bugün açıkla


  İpragaz Rallisi heyecanı

Safari Motorsport tarafından İpragaz'ın sponsorluğunda düzenlenen İpragaz Cup'ın ikinci ayağı Türkiye Pist Şampiyonası ile aynı günde 23-24 Haziran tarihleri arasında İzmit Körfez Pisti'nde start alacak.


  Volkan pazarlığı

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Volkan Yaman konusunda Galatasaraylı yöneticilerle görüşmeler yaptıklarını söyledi.


  3 büyüklerin kamp takvimi belli oldu

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden takımların, yeni sezon hazırlık kamp programları belli oldu. Beşiktaş ve Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'yı seçerken, Galatasaray tercihini İsviçre'den yana kullandı.


  Genç yıldızları kavuna benzetti

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, kulübünü eleştirerek, ''Bizim üzerimizde neden bu kadar baskı yapıyorlar bir türlü anlamıyorum'' dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004