Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İKT’den Filistin’e destek çağrısı

İslâm Konferansı Teşkilatı Filistin’in yeniden normalleşmesi için ülkedeki tüm gruplara hükümete yardım etme çağrısı yaptı. Bir yıldan fazla bir süredir Filistin’e uygulanan ambargo neticesinde en çok Filistin halkının acı çektiğini hatırlatan İKT, bu bağlamda uluslar arası yardımların yeniden başlatılabileceğini belirtti.


Olmert’in keyfi yerinde

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, 25 Haziran Pazartesi günü Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yapacağı görüşmenin, İsrail ile Filistinliler arasınd

Laricani yine tehdit etti

İranlı başmüzakereci Ali Laricani, BM Güvenlik Konseyinin Tahran’a yönelik yeni yaptırım kararı alması durumunda, nükleer alanda daha büyük adım ataca


  İsrail, Blair’i yanında istiyor

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, İngiltere Başbakanı Tony Blair’in Ortadoğu elçisi olmasını memnuniyetle karşılayacağını bildirdi. Olmert’in sözcüsü Miri Eisin, “Başbakan, Tony Blair’i bölgede çok olumlu bir şahsiyet olarak görüyor ve Blair’in bölgeyle ilgisinin devam etmesi onu çok mutlu edecektir” dedi.


  Guantanamo kapatılmayacak

Beyaz Saray yönetimi, son günlerde Amerikan basınında çıkan Guantanamo’nun kapatılacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak, söz konusu üssün yakın vadede kapatılmasının düşünülmediğini açıkladı.


  Medrese saldırısını ABD mi yaptı?

Pakistan’ın, Afganistan sınırında, dinî eğitim veren bir medresede, geçtiğimiz salı günü gerçekleşen ve 32 kişinin öldüğü füze saldırısını ABD’nin düzenlediği ve yeni silâhlarını denediği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004