Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Tacettin Dergâhı Kültür Park oluyor

Mehmet Akif’in, İstiklâl Marşını kaleme aldığı Tacettin Dergâhı ve çevresi kültür park olacak. Altındağ Belediyesi ile Hacettepe Üniversitesi’nin imzaladığı protokol çerçevesinde çalışmaları süren Mehmet Akif Ersoy Kültür Parkı’nın 3-5 ay içinde tamamlanması planlanıyor.



New York’taki “Mevlânâ resepsiyonu”

ABD’nin New York şehrindeki Türkevi’nde, Mevlânâ Celâleddin Rumî’nin 800. doğum yıldönümü çerçevesinde şehirde düzenlenecek faaliyetleri yabancı basına tanıtım amacıyla resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona, New York’ta iki yerde sema gösterisi ve konser verecek olan İstanbul Tarihî Müzik Topluluğu ve topluluğun san’at yönetmeni Ahmet Özhan da katıldı.



Şehir Tiyatroları yeni sezona hazır

İstanbul Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Nurullah Tuncer, çok geniş yelpazesi olan 2007-2008 repertuvarlarının bütün seyirciyi kapsayacağını düşündüklerini söyledi. Yıldız Parkındaki Malta Köşkünde düzenlenen basın toplantında, Şehir Tiyatrolarının 2006-2007 tiyatro sezonu değerlendirilirken, 2007-2008 sezonu repertuvarı da açıklandı.



Esma’ül Hüsna Aya İrini’de

35. İstanbul Müzik Festivali ilginç bir konsere ev sahipliği yapıyor. Bugün Aya İrini, Biritish Council-İKSV işbirliği ile, Sör John Tavaner’ın besteleği eserle “Allah’ın Güzel İsimleri” ile buluşacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004