Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Üniversiteli iş bulamıyor

Türkiye İşveren sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye’de yüksekokul mezunlarının, ilkokul ve ilköğretim mezunları ile yaklaşık olarak aynı işsizlik oranına sahip olduğunu açıkladı.


Köprü ve otoyol özelleştirmesinde 2. adım

Köprü ve otoyol özelleştirmesinde, Özelleştirme Yüksek Kurulu kararının ardından, danışman firmanın belirlenmesi ile ikinci adım atıldı.

Başoğlu: İşçiler, IMF’ye kurban edilmesin

Kamu kesimi toplu sözleşmelerinin mali hükümlerinin hükümet ile Türk-İş arasında görüşülmesine devam edildiğini belirten Türkiye Sağlık İşçileri Sendi


  Eskişehir’de 100 YTL taksitle ev

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, aylık 100 YTL taksitle ve peşinatsız satılacak “Ihlamurkent Konutları” projesini tanıttı.


  Toplu görüşmeler 15 Ağustos’ta

Toplu görüşmelerin 1 Eylül’e alınmasına ilişkin yasal düzenlemenin yer aldığı ‘’torba yasanın’’ veto edilmesiyle, memur sendikaları ile hükümet arasındaki toplu görüşmeler, önceki yıllarda olduğu gibi 15 Ağustos’ta başlayacak.


  Hazine haftaya 11,4 milyar YTL iç borç ödeyecek

Hazine, gelecek hafta Haziran ayının en büyük iç borç ödemesi olan 11 milyar 438 milyon YTL iç borç ödemesi yapacak.


  Chery’den dev girişim

Çin’in bağımsız otomobil üreticisi Chery ile Quantum LLC (Israel Corp.’un Amerikalı yan kuruluşu) Joint Venture (ortak girişim) anlaşması imzaladılar.


  İnşaatta ileri teknoloji dönemi

MMG Mimarlık Komisyonu Başkanı Ali Reyhan Esen, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ekonomik hızlı ve sağlam inşaatların gerçekleştirilebilmesi için ileri inşaat tekniklerinin umut verici bir çıkış yolu olduğunu söyledi.


  Beş ayda 6.4 milyon turist geldi

Türkiye’ye giriş yapan turist sayısı Mayıs’ta yüzde 19.2 artışla 2.3 milyona yükseldi. Beş ayda gelen turist sayısı 6.4 milyonu aştı.


  iPhone merakla bekleniyor

Dünyanın merakla beklediği iPhone cep telefonlarının fiyatı nihayet açıklandı. iPhone’un modeline göre değişen fiyatları 499’dan başlayıp 599 dolara kadar çıkıyor.


  Makarnayı şehirliler tüketiyor

Türkiye’de yıllık tüketim miktarı kişi başına 5,5 kilogram olan makarna, kırsal kesimde ev yapımı erişte, bulgur ve ekmek tüketiminin yoğunluğu sebebiyle daha az tercih ediliyor.


  Tuz Gölü doğalgaz deposuna teklif alınıyor

BOTAŞ, Gaz Sektörü Geliştirme Projesi kapsamında, su temin hattı ile tuzlu su deşarj hattı ve enerji iletim hatlarının temin ve montajı yapımı için firmaları teklif vermeye davet etti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004