Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

EN İYİ ‘10’ G.SARAY'DA

G.Saray, Schalke 04'ün Brezilyalı yıldızı Lincoln ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Özhan Canaydın, ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi.

Galatasaray'da, transferi tamamlanan Schalke 04'ün Brezilyalı yıldızı Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı. Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Galatasaray, geçen sezon FC Schalke 04'te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır. Futbolcumuz Lincoln'ün Türkiye'ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar duyurulacaktır'' ifadelerine yer verildi. Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, transferin akşam saatlerinde tamamlandığını belirterek. ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi.

NECATİ ATEŞ'DEN FORMA JESTİ

Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, giydiği forma numarası olan 10 numarayı, sarı-kırmızılı takımın yeni transferi Cassio de Souza Soares'e (Lincoln) hediye ettiğini açıkladı. Tecrübeli futbolcu, sarı-kırmızı kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: ''Yeni takım arkadaşımız Lincoln'ün transferinin hem kendisine hem de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını canı gönülden dilerim. Lincoln idarecilerimiz aracılığıyla iki sezondur taşıdığım 10 numarayı benden rica etmiştir. Kendim ve takım arkadaşlarım adına bir hoş geldin armağanı olarak, 10 numarayı Lincoln'e hediye ettiğimi ve önümüzdeki dönemde memleketim İzmir'i simgeleyen 35 numaralı formayı giyeceğimi spor kamuoyuna bildirmek isterim.''

5 bin 10 numara satışa sunuldu

Galatasaray'da transferi önceki gün gerçekleşen Cassio de Souza Soares Lincoln'ın forması satışa sunulurken, taraftarlar Brezilyalı futbolcunun formasına büyük ilgi gösteriyor. Mecidiyeköy'deki Galatasaray Store'de satışa sunulan ve ilk olarak 5 bin adet basılan 10 numaralı ''Lincoln'' formalarının, sarıkırmızılı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördüğü açıklandı.

23.06.2007


 

Rüştü: Yaşlı değilim

Beşiktaş'ın sürpriz bir şekilde F.Bahçe'den transfer ettiği milli kaleci Rüştü Reçber, 34 yaşında olması nedeniyle yapılan eleştirilere cevap vererek, ''Yaşımın 34 olmasının dezavantaj değil, avantaj olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi kaleci Rüştü, Beşiktaş formasını şerefle taşıyacağını söyledi. Rüştü, kulübün resmi internet sitesinde yer alan röportajında, Beşiktaş camiasının bir ferdi olmanın kendisini çok gururlandırdığını belirterek, ''Beşiktaş formasını şerefle giyeceğim'' dedi. Rüştü, ''Türkiye'nin en büyük camialarından birine geldiğim için çok mutluyum. Asla maddiyata önem veren bir insan değilim. Tabii ki profesyonel çerçevede bakarsak maddiyat önemlidir, ama başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerinin bana göstermiş oldukları ilgi, davranış, güven, istek benim için en önemli etkendi. Bunlar manevi değerlerdir. Manevi değerler de çoğu zaman maddiyatın önüne geçer'' diye konuştu.

Rüştü, 34 yaşında olması nedeniyle yapılan eleştirilere de cevap vererek, ''Yaşımın 34 olmasının dezavantaj değil, avantaj olduğunu düşünüyorum'' dedi. Şu anda milli takım kalecilerinin yaş ortalamasının 37-38 olduğunu hatırlatan siyah-beyazlı kaleci, şöyle devam etti: ''Bütün görüşlere saygım var. Enerjime, hırsıma, kendime güvenen bir sporcuyum ki, sorumluluk alarak böyle büyük bir camiaya geldim. Yaşımın 34 olmasının dezavantaj değil, avantaj olduğunu düşünüyorum. Benim tecrübelerim var. Bu tecrübelerimi de Beşiktaş'ta kullanmak istiyorum. Oynamak istiyorum. Amacım düşündüğüm hizmet anlayışını burada devam ettirmek.''

Teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın dinamik, arzulu ve başarı için hareket eden bir karaktere sahip olduğunu kaydeden Rüştü, ''Ben kendisini uzun yıllardır tanırım. Karşılıklı oynadığımız dönemler oldu, milli takım forması altında aynı amaca hizmet ettiğimiz günler oldu. Şu anda kendisi teknik direktörümüzdür, yetkili bir isimdir. Bize düşen hocamızın göstermiş olduğu yolda ilerlemek, düşündüğü ve uygulamak istediklerini saha içerisinde uygulamaktır'"diye konuştu.

Rüştü Reçber, ligdeki bütün takımların kalesinde Türk kalecilerin olması gerektiğini savundu. Bir dönem İtalya'nın bunu gerçekleştirdiğini hatırlatan Rüştü, ''Sadece İtalyanlar oynadı. İtalyanlar üst seviyede kaldı ve hala üst seviyedeler. İtalya'da 3-5 yılda bir çok iyi kaleci çıkar. Beşiktaş uzun yıllar sonra Türk kaleci ile çalışacak. Bunun avantajı çok, dezavantajı yok. Dünyanın en büyük takımlarının çoğunda, kendi ülkelerinin kalecileri var'' dedi.

23.06.2007


 

Ümit Özat Köln'de ilk idmana çıktı

Fenerbahçe'den ayrılarak Almanya İkinci Futbol Ligi (2. Bundesliga) takımlarından FC Köln'e transfer olan Ümit Özat, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı ve taraftarlarla buluştu.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, yeni takımı FC Köln'le ilk antrenmanına çıktı ve taraftarlarla buluştu. Ümit Özat, teknik direktör Christoph Daum'la birlikte basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra Köln taraftarlarına bol bol imza dağıtan Özat, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlarının taleplerini de geri çevirmedi.

23.06.2007


 

F.Bahçe: Marciano haberi doğru değil

Fenerbahçe Kulübü, Bosna'da oynayan Marciano ile ilgilenmediğini açıkladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Hürriyet Gazetesi'nde Bosna'da oynayan Marciano'yu transfer ettiğimiz iddia edilmektedir. Gazete Bosna'da yayınlanan gazetelerinde bu oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladığımızı yazdığını belirtmektedir. Söz konusu oyuncu ile kulübümüzün hiçbir ilişkisi yoktur. Bu transfer haberi doğru değildir"

23.06.2007


 

Konya ünlü golcü Tristan'a talip oldu

Konyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, golcü Tristan için talep edilen ücretin biraz altında teklif verdiklerini, kendisinden bugünlerde cevap beklediklerini söyledi.

Forvet konusunda arayışlarının da sürdüğünü ifade eden Dağlı, ''Bir süredir Deportivo'da oynayan Tristan ile ilgileniyorduk. Geçen yıllarda Galatasaray'ın da gündeminde olan bu oyuncu için talep edilen ücretin biraz altında teklif verdik, bugünlerde cevap bekliyoruz. Tristan'ı transfer etme ihtimalimiz oldukça yüksek'' dedi. Dağlı, prensipte anlaştıkları Fransa'nın Troyes takımında forma giyen Tunus asıllı Jaziri ile yapılan görüşmelerin ise sonuca ulaşamadığını, bu nedenle Jaziri defterini kapattıklarını sözlerine ekledi.

23.06.2007


 

Ülker miniklerturnuvası başlıyor

Ülker Şirketler Topluluğu'nun sponsorluğunda düzenlenen ''Minikler Futbol ve Basketbol Şenlikleri'' Ankara'da yapılacak.

24 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenliğe, 80 ilden toplam 132 takım ve 8-12 yaşları arasında yaklaşık 2 bin sporcunun katılacağı belirtildi. Futbolda, 39 ilde 825 takımın katılımıyla yapılan elemeleri geçen 64 ekip şenliklerde mücadele etmeye hak kazanırken, basketbolda ise 18'i bayan olmak üzere 68 takım şampiyon olmak için çaba sarf edecek.

23.06.2007


 

Kayseri, Denizli'den Serhat'ı transfer etti

Kayserispor, geçen sezon Denizlispor'da oynayan Serhat Gülpınar'ı renklerine bağladı.

Kadir Has Tesislerinde sözleşme imzalayarak Kayserisporlu olan, Serhat Gülpınar, ''Kayserispor, hedefleri olan bir kulüp. Ben de hedefleri olan bir futbolcuyum. Kayserispor'da başarılı olacağıma inanıyorum'' dedi. Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu da Serhat ile 2 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

23.06.2007


 

İspanyollar Real Madrid'i tutuyor

İspanya Sosyolojik Araştırma Merkezi'nin (CIS) yaptığı bir ankete göre, İspanyollar'ın yüzde 32.8'inin Real Madrid taraftarı oldukları bildirildi.

CIS'in açıkladığı 237 belediye ve 49 ilçede yapılan anket sonuçlarına göre, en fazla taraftarı bulunan takım sıralamasında, Real Madrid'in ardından yüzde 25.7 ile FC Barcelona 2., yüzde 5.3 ile Valencia CF 3., yüzde 5.1 ile Athletic Club Bilbao 4. ve yüzde 4.3 ile Atletico Madrid 5. sırada yer aldı.

23.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004