Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Erdoğan: Tecrübe edindik

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasetinde tutarlılığı ve sürekliliği önemseyen AKPi’nin, seçim beyannamesiyle 5 yıllık tecrübe, birikim ve kazanımları geliştirerek yeni bir aşamaya geçirmeyi amaçladığını bildirdi.


Mağdurlar cephesinde yer alıyorlar

Yeni Asya’nın sorularını cevaplandıran Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İnsel şöyle dedi: “Otoriter yapı dışında kalanların hepsi demo

Bütünleşme gerçekleşecek

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Anavatan Partisi ile bütünleşme sürecinin devam edeceğini belirterek, ‘’Eylül başındaki kongrede bu işi tamamlayacağız.


  Kapılarda oy verme başlıyor

Milletvekili genel seçimi için gümrük kapılarında oy verme işlemi, bugün başlayacak. Yurt dışındaki Türk vatandaşları, Atatürk, Sabiha Gökçen, Esenboğa, Adnan Menderes, Antalya, Şakirpaşa ve Erkilet Havalimanları ile Kapıkule, İpsala, Cilvegözü, Sarp, Habur karayolları, İzmir Çeşme Deniz limanı ve Taşucu Deniz Limanı Gümrük kapılarında oy kullanılabilecek.


  Seçim maratonu adayları zorluyor

Milletvekili adayları ve parti genel başkanlarını yoğun çalışma temposu, uzun süre ayakta kalma, oturma veya seyahat etme uyku düzeninin bozulması, aşırı sıcakta ve güneş altında uzun süre kalma, çok sayıda kişiyle öpüşme gibi nedenlerden dolayı çeşitli sağlık sorunlarının beklediği bildirildi.


  Özfatura: AKP, fakiri unuttu

Demokrat Parti (DP) İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Dr. Burhan Özfatura, “Türkiye’nin şu an çiftçisi, esnafı, emekçisi; yani tüm alanları sorunlu. Türkiye’nin zengini daha zengin fakiri daha fakir oldu. 2 milyon kişi açlık, 20 milyon kişi fakirlik sınırının altında” dedi.


  Seçmen Bilgi Formları çöpten çıktı

Zeytinburnu’nda bir çöp yığınında 83 adet “Seçmen Bilgi Formu” bulundu. Yoldan geçerken tesadüfen çöpteki formları gördüğünü belirten Zafer Karagöz isimli vatandaş, yetkililere haber verdiğini söyledi.


  Karakola tankerle saldırı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kara yolu üzerinde bulunan Karşılar Jandarma Karakoluna, teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Olayda, saldırıda kullanılan akaryakıt tankerinin sürücüsü ve 1 terörist öldü.


  AKP seçim aracına molotof kokteyli

Esenler’de, AKP seçim minibüsüne molotof kokteyli atıldı.


  El bombalarına bir tutuklama

Ümraniye’deki bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevkedilen 2 kişiden 1’i tutuklandı.


  İstanbul camilerinde yağmur duâsı

İstanbul’da yaşanması muhtemel su sıkıntısı sebebiyle çok sayıda mü'min önceki gün sabah namazından sonra ellerini semaya kaldırarak yağmur duâsı etti. Susuz kalmamak için el açan mü'minler, Allah’tan rahmetini esirgememesini istedi.


  Sıcaklarda açık renkli ve bol giysiler giyilmeli

Son 30 yılın en sıcak yazının yaşandığı şu günlerde uzmanlar sıcaklara karşı vatandaşları uyarıyor.


  ‘Tek çatı’nın dezavantajları da var

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), kamu sağlık güvencesine sahip herkesin tüm özel sağlık ve üniversite hastanelerinden yararlanmasına imkân tanıyan düzenlemenin seçimler öncesi aceleyle yürürlüğe sokulmasının manidar olduğunu belirterek, “En büyük endişemiz, uygulama sonuçları bilinmeyen, getireceği ek malî külfeti hesaplanmayan bu sistemin finansman yükünün prim artışı olarak işçi ve işverenimizin sırtına yüklenmesidir” dedi.


  Sağlıkçılar ekonomik düzenleme istiyor

Türk Sağlık-Sen tarafından sağlık çalışanlarının sosyo-ekonomik durumlarını belirlemek bir anket yapıldı. 52 ilde toplam 3107 çalışan üzerinde uygulanan ankette çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Ankete göre çalışanların yüzde 33’ü açlık sınırının altında maaş alıyor. Yüzde 55’i zorunlu ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor. Maaşların yüzde 31’i gıdaya gidiyor.


  Temsilcilerimize boğaz turu

Neşriyat hizmetlerimizin görüşülmesi amacıyla İstanbul’da bulunan gazetemizin büro temsilcileri keyifli bir Boğaz turu ve İstanbul molasıyla enerji depoladılar.


  3 kaza: 10 ölü, 14 yaralı

Denizli, Van ve Konya’da meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi da yaralandı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004