Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Temsilcilerimize boğaz turu

Neşriyat hizmetlerimizin görüşülmesi amacıyla İstanbul’da bulunan gazetemizin büro temsilcileri keyifli bir Boğaz turu ve İstanbul molasıyla enerji depoladılar.

Gazetemizin büro temsilcileri geçtiğimiz hafta sonu neşriyat hizmetlerimizi görüşmek ve gelecek dönemin planlamasını yapmak üzere İstanbul’da bir araya geldi. Güneşli tesislerimizde gerçekleştirilen verimli toplantıda, kitap, gazete, dergiler, takvim ve imsakiye ana başlıkları üzerinde durulurken, satışlarımızın hangi metodlarla daha iyiye götürülebileceği de masaya yatırıldı. Yapılan müzakarelerde teklif ve tavsiyelerle birlikte yapıcı tenkidler de dile getirildi. Gelecek dönemdeki promosyon kampanyalarımız konusundaki görüşleri de alınan temsilcilerimize, konusunun uzmanı olan Prof. Dr. Sabri Erdil tarafından bir pazarlama semineri verildi.

Oldukça verimli geçen toplantıda, temsilcilerin katıldıkları bölgelerin çalışma sistemlerini ve taleplerini yansıtan görüşleri ışığında, dönemin ve konjonktürün gereklerine göre önümüzdeki dönemdeki neşriyat hizmetlerinin planlaması ve programlaması yapıldı.

Açılış konuşmasını gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Kutlular’ın yaptığı toplantının ardından, temsilcilerimizin ve gazetemiz çalışanlarının da iştirakiyle bir Boğaz gezisi tertip edildi. Boğaz turunda başta Bediüzzaman Hazretlerinin İstanbul hatıralarının yaşandığı noktalar tek tek üzerinde yad edilerek, şehrin tarihî, tabiî ve mimarî bütün güzellikleri temsilcilerimize anlatıldı. Eminönü’nden kalkan motorun mihmandarı ise İstanbul’u Bediüzzaman hatıralarıyla yoğurarak en iyi anlatabilecek isim olan gazetemizin yazarı İslâm Yaşar’dı.

İslâm Yaşar şiirsel üslûbuyla renk kattığı İstanbul anlatımıyla, Boğaz gezisini aynı zamanda eşsiz bir tarih, edebiyat, hatırat ve vefa dersine dönüştürdü. Karadeniz kıyılarına değin Boğaz’ın hemen her metresini adımlayarak hareket eden vapurda söylenen ilâhiler ve ezgiler eşliğinde önce yemek yenildi ve Boğaz’ın her iki yakasından gelen ıhlamur kokularının aromatik katkısıyla keyif çayları yudumlandı.

Temsilcilerimiz yoğun geçen toplantı ve fikir teatisinin ardından yapılan bu Boğaz turundan bir hayli memnun kaldıklarını dile getirirlerken, bu organizasyonun geleneksel hale getirilmesi temenni edildi.

Yaklaşık üç saat süren keyifli Boğaz turunun ardından Genel Koordinatörümüz Yakup Erdoğan temsilcilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ve bölgesel çalışmalarında azim, gayret ve muvaffakiyetler temennisi içeren bir kapanış konuşması yaptı. Bu konuşmanın ardından program sona erdi ve temsilcilerimiz bölgelerine uğurlandılar.

Yavuz ÇALIŞKAN / İSTANBUL

25.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Erdoğan: Tecrübe edindik

  Mağdurlar cephesinde yer alıyorlar

  Bütünleşme gerçekleşecek

  Ağar: DP, dâvânın, esnafın ve toprağın partisi

  Kapılarda oy verme başlıyor

  Seçim maratonu adayları zorluyor

  Özfatura: AKP, fakiri unuttu

  Seçmen Bilgi Formları çöpten çıktı

  Karakola tankerle saldırı

  AKP seçim aracına molotof kokteyli

  El bombalarına bir tutuklama

  İstanbul camilerinde yağmur duâsı

  Sıcaklarda açık renkli ve bol giysiler giyilmeli

  ‘Tek çatı’nın dezavantajları da var

  Sağlıkçılar ekonomik düzenleme istiyor

  Temsilcilerimize boğaz turu

  3 kaza: 10 ölü, 14 yaralı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004