Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

GÖKHAN ÜNAL KAVGASI

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'a gönderdiği mesajda, golcü Gökhan Ünal'ın transferi için gösterilen çabaları kınadı. Mamur, "Gökhan'ı satmayacağımızı belirtmemize rağmen bizim rızamız olmadan görüşmek, Galatasaray'a yakışmadı" dedi.


Martinez'in transferi olmadı

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Sakaryasporlu kaleci Martinez'in transferi olumlu sonuçlanamadı. Ancak Paraguay Milli Takımı kalecisi Bobadil

AYBABA: Çaykur Rize ligi ilk 10'da bitirecek

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba, hedefi olan bir takım oluşturmak istediklerini söyledi. Aybaba,Çaykur Rizespor'un son iki sezonda ligde


  Tuncay: Yıldırım hâlâ başkanım

İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough'la 4 yıllık anlaşmaya varan ve dün sözleşme imzalayan Tuncay Şanlı, İstanbul'a döndü. Fenerbahçe başkanı ve yönetimiyle arasında sorun olup olmadığı yönündeki soruya Tuncay, Aziz Yıldırım'ı hala başkanı olarak gördüğünü belirtti.


  Eroğlu: Bakü'de hedefim altın

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Güreşçi Şeref Eroğlu, eylül ayında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak dünya şampiyonasında altın madalya için güreşeceğini söyledi.


  81. Gazi Koşusu bugün yapılıyor

At yarışlarında, Türk yarışçılığının derbisi olarak nitelendirilen 81. Gazi Koşusu, bugün İstanbul'da yapılacak.


  Henry: Barcelona'ya transfer oldum

İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'ya transfer olduğu bildirilen Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yıldızı Thierry Henry, yaptığı bir açıklamayla transferini doğruladı.


  Real Madrid'in rekor geliri

İspanya'nın Real Madrid kulübü, bu sezon içinde marketing ve bilet satışlarından toplam 343 milyon Avro gelir elde ettiğini açıkladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004