Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Bütünleşme gerçekleşecek

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Anavatan Partisi ile bütünleşme sürecinin devam edeceğini belirterek, ‘’Eylül başındaki kongrede bu işi tamamlayacağız. Onları yolda bırakmamız diye bir şey yok. Zaten biz onlar yok artık biz var’’ dedi.

Mehmet Ağar, NTV’de yayınlanan ‘’NTV Soruyor, Liderler Yanıtlıyor’’ programında gazetecilerin sorularını cevapladı. Sıcak havaya karşın seçim meydanlarında kalabalık toplamaktan yana ‘’bir şikâyetlerinin bulunmadığını’’ ifade eden Ağar, ‘’Biz taşıma falan yapmıyoruz. Her il kendi imkânlarıyla yapıyor. Aydın’da da o kalabalığı toplayacak bir parti varsa gelsin’’ diye konuştu. ANATAVAN ile birleşme sürecinde samimiyetlerinin açıkça ortada olduğunu kaydeden Ağar, ‘’O kardeşlerimiz sokakta falan değil. Biz başladığımız yerden devam edip gideceğiz’’ dedi. İki partinin teşkilâtlarında birlikte seçim çalışmaları yapıldığını anlatan Ağar, yürüdükleri yoldan geri durmalarının söz konusu olmadığını söyledi.

“ONLAR YOK, BİZ VAR”

İki parti arasındaki bütünleşme sürecinin devam edeceğini vurgulayan Ağar, ‘’Eylül başındaki kongrede bu işi tamamlayacağız. Onları yolda bırakmamız diye bir şey yok. Zaten biz onlar yok artık biz var’’ dedi.

DP’nin baraj probleminin olup olmadığının sorulması üzerine de Ağar, şu karşılığı verdi: ‘’Bizim bir baraj problemimiz var işin doğrusu. Ama, bu Türkiye’de yapılmayan barajları yeniden tamamlama problemimiz var. Aydın’da Çine, Antalya’daki Dim Barajı var. Bunlar bu hükümet sayesinde hiç yapılamayan barajlar. Bunlarla ilgili meselemiz var. Başka bir meselemiz olmaz bizim. Emin olun olmaz. Türkiye’de baraj problemi olmayacak yegâne partiyiz.’’ İktidarın belirleyicisinin DP olacağı görüşünü dile getiren Ağar, DYP olarak seçim öncesi yüzde 15’ler bandı üzerinde yürüdüklerini, şimdi yükselerek devam edeceklerini söyledi. ‘’Benim kimseye kırgınlığım yoktur. Benim sinirlerim alınmış önceden. Kimseye kızmam’’ diyen Ağar, siyasette her şeyi kendi çabasıyla kazandığını ifade etti. Ağar, ‘’Bize hiçbir şey ikram edilmedi, bizim anamız ağladı’’ şeklinde konuştu.

“AĞLAMAYLA, SIZLAMAYLA

TERÖRLE MÜCADELE EDİLMEZ”

Terörle mücadele konusundaki görüşlerini de dile getiren Ağar, Türkiye’nin terör yarasını sür’atle sarması gerektiğini, bunu başardığında yüksek bir büyüme, kalkınma hızına ulaşacağını söyledi. Bu meseleyi oy meselesi yapmak istemediğini, kan meselesi üzerinden oy almayı da düşünmediğini vurgulayan Ağar, ‘’Öyle bağırmayla, çağırmayla, ağlamayla, sızlamayla terörle mücadele edilmez. Bugünkü terörün geldiği yer cinnet noktasıdır’’ dedi.

/ ANKARA

25.06.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Erdoğan: Tecrübe edindik

  Mağdurlar cephesinde yer alıyorlar

  Bütünleşme gerçekleşecek

  Ağar: DP, dâvânın, esnafın ve toprağın partisi

  Kapılarda oy verme başlıyor

  Seçim maratonu adayları zorluyor

  Özfatura: AKP, fakiri unuttu

  Seçmen Bilgi Formları çöpten çıktı

  Karakola tankerle saldırı

  AKP seçim aracına molotof kokteyli

  El bombalarına bir tutuklama

  İstanbul camilerinde yağmur duâsı

  Sıcaklarda açık renkli ve bol giysiler giyilmeli

  ‘Tek çatı’nın dezavantajları da var

  Sağlıkçılar ekonomik düzenleme istiyor

  Temsilcilerimize boğaz turu

  3 kaza: 10 ölü, 14 yaralı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004