Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Krizde örnek olduk

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, Türkiye’nin bankacılık krizi alanında bütün dünyaya örnek olacak bir laboratuvar değerine haiz bulunduğunu bildirdi.


Dünya Bankası Başkanı Zoellick oldu

Eski ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Robert Zoellick, Dünya Bankası Başkanlığı görevine atandı. Dünya Bankası’ndan yapılan açıklamada, ABD’nin eski

2007’de çalışan daha çok kazandı

Türkiye’de imalat sanayinde üretimde çalışılan saat başına ücret, 2007 yılının 1. döneminde (Ocak-Şubat-Mart), bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla


  Ciner’e kötü haber

İş adamı Turgay Ciner ile Park Holding A.Ş’nin, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Medya Grubu şirketlerinin (Sabah-ATV) temettü hariç ortaklık hakları ile yönetim ve denetimini devralmasına ilişkin işleminin iptali ile yürütmenin durdurulması istemi reddedildi.


  Habur’da geçişler yarı yarıya azaldı

Şırnak’ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Türkiye-Irak sınırındaki geçişi sağlayan Habur Sınır kapısından araç giriş çıkışlarında geçen yıla göre yüzde 50-60 oranında düşüş olduğu bildirildi.


  Mavi Tünel’de mutlu sona doğru

Göksu Havzası’ndan Konya Ovası’na su getirecek Mavi Tünel Projesi’nin, gündeme geldiği 1985 yılından bu yana 15 hükümet ve 9 başbakan görev yaptı.


  Bankacılık sektörü yabancılara emanet

Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, OYAK Bank’ın satışıyla Türkiye bankacılık sektöründeki yabancı payının, borsadaki hisselerle birlikte ele alındığında yüzde 42 gibi son derece yüksek ve tehlikeli bir orana çıkmış durumda olduğunu ileri sürdü.


  Sıcak hava para kazandırıyor

Sıcakların artması su, meşrubat, dondurma ve klima satışlarına yaradı. Sıcak ve nemden bunalan vatandaşlar, klima ile serinlemeye çalışırken, sıvı kaybını da su, meşrubat gibi içeceklerle gideriyorlar.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004