Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Atina ile İstanbul arasına Moskova girdi

Kostas Karamanlis ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da gerçekleştirdiği görüşme ve Yunanistan ile Rusya’nın üzerinde anlaştığı South Stream doğalgaz boru hattı projesi, Yunan basınında geniş yankı buldu. To Vima gazetesi “Karamanlis ile Putin arasında 2. doğalgaz anlaşması”, “Tayyip Erdoğan ile ilişkiler zor durumda” başlığıyla duyurduğu haberinde, “Karamanlis ile Erdoğan arasındaki nikâh şahitliği ilişkilerinin sona yaklaştığı”nı yazdı.


Batı Şeria devleti mi kuruluyor?

KUDÜS - Ortadoğu Dörtlüsü, İsrail, Filistin, Mısır ve Ürdün liderlerinin dün Mısır’ın Şarm El Şeyh tatil beldesinde yaptığı zirveden sonra Kudüs’te to

Lugar da Bush’u eleştirdi

Amerika’da Cumhuriyetçi Parti’nin önde gelen simalarından Senatör Richard Lugar, Başkan Bush’un Irak stratejisinin gerektiği gibi çalışmadığını ve Ame


  Condoleezza Rice’dan Sinyora’ya destek

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, bugün Paris’te Lübnan Başbakanı Fuad Sinyora ile görüştü.Görüşme sonunda basına açıklamada bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sean McCormack, Rice’ın, Washington yönetiminin, Lübnan’daki hükümete verdiği güçlü ve kararlı desteği yinelediğini söyledi.


  Olmert’ten Abbas’a yeni jest

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, iyi niyet jesti olarak tutuklu 250 el-Fetih üyesini serbest bırakacağını açıkladı.


  Abbas, Bedir Tugayları için İsrail’den izin istedi

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın, Ürdün’deki El Fetih birliğinin Batı Şeria’ya getirilmesi için İsrail’in iznini istediği bildirildi.


  Irak’ta Türk mühendisi öldürüldü

Irak’ın Kuzeyindeki Tikrit’e bağlı Beyci kasabası yakınlarında bulunan bir Amerikan şirketinde çalışan Türk mühendisin öldürüldüğü bildirildi.


  Türkiye ziyareti Papayı diyaloğa sevk etti

Alman Papa 16. Benediktus’un, Papalık Kültür Kuruluna bağlamak suretiyle etkisini azalttığı Papalık Dinlerarası Diyalog Kurulunu yeniden müstakil birim hale getirme kararında Türkiye ziyaretinin etkili olduğu belirtildi.


  Altın Kur’ân-ı Kerim sergileniyor

Moskova’daki Puşkin Müzesi’nde, yüksek ayar altından yapılmış Kur’ânı Kerîm sergileniyor. 162 sayfadan oluşan 14 kilogram ağırlığındaki benzersiz kitabın, Rusya Maliye Bakanlığı’na bağlı Moskova Darphanesi’nde hazırlanması için bir buçuk yıl aralıksız çalışma yapıldığı açıklandı.


  Amerikalı Müslüman çocuktan örnek davranış

Amerika’nın New Jersey şehrinde öğle yemeği için gittiği bir restoranın içinde 12 bin doların bulunduğu bir zarf bulan Müslüman çocuk, zarfı sahibine iade etti.


  Amerikalılar hayırseverlikte uçtu

Amerikalılar 2006 yılında yaklaşık 300 milyar dolarlık bağışta bulunarak yeni bir rekora imza attı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004