Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

İzmir namaza sahip çıktı

İzmir’de Balçova Termal Tesisleri’nde düzenlenen “Namazınıza Sahip Çıkın” isimli seminer halktan yoğun ilgi gördü. İzmirliler, “Namazınıza Sahip Çıkın” seminerinin düzenlendiği Balçova Termal Tesisleri’ndeki 2 bin 500 kişilik Kardelen Salonu’nu tıklım tıklım doldurdu. Konuşmacı olarak Av. Ahmet Yılmaz, yazar Cemil Tokpınar, yazar Senai Demirci ve oyuncu Yaşar Alptekin katıldı.



Dimitri Kantemir Müzesi açıldı

AB ile Fatih Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü Fener ve Balat Semtlerinin Rehabilitasyon Programı çerçevesinde restore edilen Boğdan Prensi Dimitri Kantemir’in evi, müze olarak açıldı.



Yalı Camii’ne restorasyon

İzmir’in simgesi tarihi Saat Kulesi ile Konak Meydanı’nda yer alan 18. yüzyıl eserlerinden Yalı Camii, restore ediliyor.



Kızıl Kilise’de çalışmalar sürüyor

Dünya Anıtlar Fonu’nun ‘’2008 Yılında Dünyanın En Fazla Tehlike Altında Bulunan 100 Tarihî Eser Listesi’’nde yer alan Aksaray’daki tarihî Kızıl Kilise’nin restorasyonu için çalışmalar sürüyor.



Cambridge’de Mevlânâ ilgisi

Cambridge Dinlerarası Diyalog Departmanı tarafından Cambridge Üniversitesi yakınlarında gerçekleşen 5. Dinlerarası Diyalog Fuarı, ziyaretçilerin akınına uğradı.



Çine Halk Eğitim’den kurs atağı

Aydın’ın Çine ilçesinde 2006-2007 eğitim ve öğretim döneminde 38 kurs açıldı. Çine Halk Eğitim Müdürlüğü trafından 15 ayrı dalda açılan kurslara 400 kursiyer katılırken 295 kişinin sertifika almaya hak kazandığı belirtildi.



Kapadokya’yı dürbünle izliyorlar

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da, yerli ve yabancı turistler, gidilemeyen vadileri ve bu vadilerdeki peri bacalarını dürbünle izleyebiliyor.



Hitit Fuarı ve Festivali için geri sayım başladı

Çorum’da çeyrek asırdır düzenlenen Uluslararası Hitit Fuarı ve Festivali için geri sayım başladı. 4- 8 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar ve festival, bu yıl kapılarını 27. kez ziyaretçilere açacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004