Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Piyasada çek sıkıntısı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, ödenmeyen çek ve senet sayısının özellikle son 3-4 aydır çok ciddi bir trendle arttığını belirterek, ‘’Şubat 2001 krizinde yüzde 40-50 civarında dolaşan ödenmeyen çek ve senet sayısı, şu anda yüzde 50’leri aştı’’ dedi.


Yüksek faiz riski arttırıyor

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Parlamış, ‘’Aşırı değerli YTL, sıcak paraya

Kuyumcularda çeyrek altın kalmadı

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, kuyumcularda küçük ve yarım altın sıkıntısı yaşandığını bildirdi.


  Unakıtan: Kuraklıkla ilgili tedbirler alıyoruz

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, ‘’Şimdiye kadar pek yaşamadığımız bir kuraklık yaşıyoruz. Kuraklıkla ilgili bazı tedbirler alıyoruz’’ dedi.


  Sıcaklar elektrik faturalarını da ısıtacak

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle artış gösteren klima ve soğutucu kullanımının, elektrik tüketimini önemli ölçüde artırdığı bildirildi.


  SMS’ten reklâm dönemi başlıyor

Cep telefonundan kısa mesaj (SMS) alan kullanıcılar, 2009 yılından itibaren reklamlarla da karşılaşacak.


  Pamukta da rekolte düşüşü bekleniyor

Ege Bölgesinde kuraklık ve buna bağlı hastalıklar sebebiyle buğdaydan sonra pamukta da rekolte düşüşü yaşanacağı belirtildi.


  Doğtaş’ın hedefi yüzde 35 büyüme

Bu yıl 35. yaşını kutlayan Türkiye mobilya sektörünün önde gelen sanayi kuruluşlarından Doğtaş, yüzde 35 büyüme hedefliyor.


  Lüks otomobil fiyatına tay

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Karacabey Tarım İşletmesinde yetiştirilen safkan Arap tayları, 3 bin ile 140 bin YTL arasında değişen fiyatlarla alıcı buldu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004