Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Asgarî ücrete mini zam

Asgarî ücrete Temmuz ayından itibaren yüzde 4 oranında zam yapılacak. Yeni asgarî ücret, 16 yaşından büyükler için 16.12 YTL’lik artışla net 419.15 YTL’ye yükselecek. Asgarî ücret, 16 yaşından küçükler için de net 352.09 YTL olacak.


Zamların maliyeti 800 milyon YTL

Kamu işçilerinin maaşlarının belirlendiği toplu iş sözleşmeleri görüşmeleri, bu yıl dördüncü turunda sonuçlandı. 2007 bütçesinde öngörülen zam oranı y

Emekli de işçi zammı istiyor

İşçi emeklilerinin örgütleri kamu işçilerine yapılan zammın işçi emeklilerinin aylıklarına da yansıtılmasını talep ediyor.


  Organik tarıma dâvet

Çiftçilerin artık organik tarımı tercih etmeleri gerektiği bildirildi. Nevşehir Tarım İl Müdürü Muhlis Atay, organik tarımın temiz bir tabiat ve güvenli gıdalar için daha uygun olduğunu ifade etti.


  Şifresiz kartta son gün

Kredi kartıyla sahtecilik ve dolandırıcılıkla mücadelede teknolojisinin üst düzey kullanımı ve dünyadaki “en güvenli’’ yöntem olarak lanse edilen Chip & PIN’in “zorunlu uygulaması’’ yarın başlayacak, çipli kredi kartları ile şifresiz işlem uygulaması da bugün sona eriyor.


  DB’dan İstanbul belediyesine kredi

Dünya Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin talep ettiği 322,15 milyon dolarlık krediye onay verdi.


  Çin, Türkiye’nin pazarı olacak

Dünyanın en büyük serbest bölgelerinden Çin’deki Şanghay Serbest Bölgesinde, Egeli sanayicilerin stant açarak ürünlerini sergileyeceği bildirildi.


  TOKİ 250 bin konut hedefini aştı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, TOKİ’nin 2007 yılı sonu hedefinin 250 bin konut yapmak olduğunu hatırlatarak, ‘’ancak şu anda bu hedefi aşarak, ihalede olanlarla birlikte 282 bin konuta ulaştık’’ dedi.


  Albaraka hisseleri borsada

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş’nin halka arz edilen hisseleri, İMKB Ulusal Pazar’da işlem görmeye başladı.


  Pamuk üreticilerinin gözü suda

Türkiye’nin önemli pamuk üretim merkezi olan Aydın’da üreticiler kuraklık sebebiyle kuruyan Büyük Menderes Nehri’nden gelecek suyu bekliyor.


  Çin turizmde birinciliğe koşuyor

Birleşmiş Milletler’e bağlı Dünya Turizm Örgütü Çin’in 2020 yılına kadar dünyanın en büyük turizm hedef ülkesi haline geleceği tahmininde bulundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004