Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Blair başarılı olamaz

Arap ülkeleri Orta Doğu Dörtlüsünün başına atanan Tony Blair’in, bölge ülkeleri tarafından sevilmemesi ve İsrail ile ABD’ye yakın olması sebebiyle başarılı olma ihtimâlinin az olduğunu düşünüyor.


Ergeç: Hedefimiz Kerkük’ü kurtarmak

Irak parlamentosunun Kerkük milletvekili ve Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Sadettin Ergeç, ana mücadelelerinin, öncelikle Kerkük’ün Iraklı Türkme

Abbas’tan Hamas’ı tecrit çağrısı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cenevre’de düzenlenen Sosyalist Enternasyonal toplantısında, Gazze Şeridi’nin denetimini ele geçiren Hamas’ın te


  Castro’dan Allah’a sığındı

Amerikan Merkezî Haberalma Teşkilâtı (CIA) Küba’nın efsanevi lideri Fidel Castro’nun ölmesini mafyadan istemişti; ABD Başkan George Bush ise aynı şeyi Allah’tan diledi.


  Bush’a yeni savaş çarı

Amerikan Senatosu, ABD Başkanı George Bush’a Afganistan ve Irak’taki savaşlarla ilgili yeni danışman olarak General Douglas Lute’un atanmasına onay verdi.


  Moşe Katsav istifasını sunacak

İsrail Cumhurbaşkanı Moşe Katsav’ın cinsel taciz soruşturmasında başsavcılıkla vardığı anlaşma gereği istifa etmesi bekleniyor.


  Kuzey Kore temiz çıktı

Birleşmiş Milletler (BM) denetçileri, Kuzey Kore’nin en önemli nükleer tesisi olan Yongbyon reaktöründe yaptıkları turda, ‘endişe verici’ bir şeye rastlamadıklarını açıkladı.


  Kosovalı Türkler endişeli

Kosova nihai statüsünün Temas Gurubu tarafından dört ay sonraya uzatılmak istemesi Kosva’da yaşayan Kosovalı Türkleri kaygılandırıyor.


  Küresel ısınmada kritik aşama

Dünya Sağlık Örgütü, küresel ısınma konusunda kritik aşamaya ulaşıldığını belirterek, şimdi harekete geçilmemesi durumunda bu sorunun insan-oğlu için gelecek yıllarda çok daha büyük tehditler oluşturacağını kaydetti.


  Kazakistan’ın en büyük camii yapılıyor

Kazakistan’ın Almatı şehrinde, 15 bin kişi kapasiteli Kazakistan’ın en büyük cami külliyesinin temeli atıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004