Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Demokrasi ve hoşgörü Trabzon’da

Gazetemiz Trabzon Temsilciliği tarafından düzenlenen “Bir değer olarak demokrasi ve hoşgörü” konulu konferans Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yazarlarımızdan Halil Uslu tarafından verildi. Eski bakanlardan ve Demokrat Parti Trabzon 1. sıra adayı Eyüp Aşık ve üst düzey siyasilerin de katıldığı konferans ilgiyle izlendi.



Türkçe şampiyonları İzmirlilerle buluştu

Bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Türkçe Olimpiyatları’na katılan ve aralarında şarkı yarışması birincisi Makedonyalı Havsa Mula’nın da bulunduğu öğrencilerden oluşan bir grup, İzmirlilerle bir araya geldi. Buca Gölet Anfitiyatro’da gerçekleştirilen “Türk Dili Gecesi”ni izleyen binlerce kişi, kendilerine muhteşem bir gece yaşatan öğrencileri program sonunda ayakta alkışladı.



Neşet Ertaş Bursa Festivali’nde

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfınca (BKSTV) düzenlenen ‘’46. Uluslararası Bursa Festivali’’ devam ediyor. Festival kapsamında halk ozanı Neşet Ertaş, uzun bir aradan sonra Abdallar Grubu ile birlikte Bursalı san’atseverlerle buluşacak. Konser, yarın izlenebilecek.



Fotoğraflarla iç savaş

Daha önce Berlin, New York, Milano, Madrid, Los Angeles, Boston ve Toronto’ta sergilenen fotoğraflar, Beşiktaş Belediyesi ve SaveDarfur Örgütü’nün desteği ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNCHR) tarafından Ortaköy meydanında sergilendi.



Balıkesir’de ebru, hat ve tezhip sergisi

Balıkesir Halk Eğitim Müdürlüğü ile Balıkesir Belediyesi ebru, hat ve tezhip sergisi düzenledi. Dernek yönetim kurulu üyesi ve ebru öğretmeni Suha Ayık'ın hat eserlerinin de yer aldığı sergiye, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.



“4. Mogan Şiir Akşamları”

Gölbaşı Belediyesi tarafından organize edilen ‘’4. Mogan Şiir Akşamları’’, Akalın Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.



Kristal Elmalar sahiplerini buldu

Reklâmcılar Derneği’nin düzenlediği ve bu yıl 19’uncusu gençekleştirilen “Kristal Elma 2006-2007 Türkiye Reklâm Ödülleri” törenle sahiplerine verildi. Parkorman’da düzenlenen törene iş, san’at reklâm ve medya dünyasından konuklar katıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004