Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY'A ALERJİM VAR

F.Bahçe'nin Real Madrid takımından transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçerken, doktoruna espri yaparak G.Saray'a alerjisi olduğunu söylediği bildirildi. F.Bahçe Kulübü, golcü Ronaldo için 60 bin adet forma siparişi verildiği haberini yalanladı.

Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçerken, doktoruna espri yaparak Galatasaray'a alerjisi olduğunu söylediği bildirildi.Fenerbahçe Dergisi'nin Temmuz ayı sayısında yer alan haberde, Roberto Carlos'un Acıbadem Hastanesi'ndeki sağlık kontrolü sırasında, sarı-lacivertlilerin ezeli rakipleri Galatasaray'a laf atmaktan geri kalmadığı kaydedildi.

DERBİYİ DÜNYA BİLİYOR

Türkiye'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin tüm dünya tarafından bilindiğini belirten Carlos'un, sağlık kontrolü sırasında doktorun ''Bildiğiniz bir alerjiniz var mı?'' sorusuna, ''Evet. Galatasaray'a alerjim var'' yanıtını verdiği ifade edildi. Brezilyalı futbolcunun ayrıca Fenerbahçe formasıyla oynayacağı ilk maçta gol atma sözü verdiği de belirtildi.

RONALDO HABERİ YALAN

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Brezilya'nın dünya çapındaki yıldızı golcü Ronaldo için 60 bin adet forma siparişi verildiği yolunda basında çıkan haberi yalanlandı. Açıklamada şöyle denildi, "Bugün Fotomaç gazetesi inanılmaz bir uydurma habere daha imza atarak Ronaldo için 60 bin adet forma siparişi verildiğini ve Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminin Milano'ya 10 milyon Euro'luk teminat mektubu gönderdiğini yazmaktadır. Forma üreticimiz Adidas'a böyle bir sipariş verilmediği gibi Milano'ya da 10 Milyon Euro'luk teminat mektubu gönderilmemiştir. Çünkü Ronaldo, transfer komitesinin gündeminde bulunmamaktadır. Kendi kendine heyecanlanan Fotomaç Gazetesini bir kez daha gerçeklerle başbaşa bırakıyoruz."

DEİVİD FENER'DE KALACAK

Bu arada Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Deivid yeni sezon çalışmalarına katılacağını bildirdi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Bugün bazı gazetelerde Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza'nın Brezilya'dan dönmeyeceği veya başka takımlara gönderileceği yönünde haberler yer almaktadır. Oyuncumuzun hayali açıklamalarına da yer veren gazetelerin Deivid'in takımdan gönderilmesi konusundaki gayretlerini anlamak mümkün değildir. Deivid de Souza yeni sezon hazırlıkları için profesyonel Futbol takımımız ile çalışmalara başlayacaktır."

Yıldırım'dan Carlos'a övgü

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'nin Temmuz ayı sayısında yer alan yazısında, ''Roberto Carlos transferinin, özellikle Türkiye'nin tanıtımına yaptığı katkıyı görmezden gelemeyiz. Böylesine büyük oyuncular artık Türkiye'ye sadece para için değil, severek isteyerek geldiği müddetçe, her zaman söylediğimiz gibi Türk futbolu bundan önemli yararlar sağlayacaktır. Yıllar önce hepimiz için sadece hayalden ibaret olan efsane isimlerin Türk takımlarına transferinin bugün son derece rahat bir şekilde gerçekleşiyor olması ve buna da Fenerbahçe'nin önderlik görevi yapması camiamız için gurur vericidir'' dedi.

02.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY'A ALERJİM VAR

  Karadeniz Oyunları start alıyor

  Trabzon'un rakibi Arnavut Vilaznia oldu

  Hakan Atina'da köfteci olacak

  F.Bahçe ve Efes devlere düştü

  Taşçı ihtarla yenildi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004