Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Taşçı ihtarla yenildi

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 2 altın kemer ve 9 birinciliği bulunan Karamürselli Ahmet Taşçı, elenmesini yorgunluğa bağladı.

Taşçı, geçen yılın şampiyonu Osman Aynur ile yaptığı güreşte 3 ihtar alarak yenildiğini belirterek, ''İhtarla da olsa yenilgi, yenilgidir. Hüseyin Şahin ile oldukça uzun güreş yaptık. Bu güreşin yorgunluğunu Aynur ile yaptığım güreşte hissettim'' dedi. Yenilgiye mazeret aramadığını da belirten Taşçı, ''Genç rakiplerin performansları iyi. Yorgun yakalandık, elendik. Er Meydanı'nda yenmekte var, yenilmekte. Yenen de yenilen de erdir'' dedi.

Dünya Kırkpınar'ı merak ediyor

Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak, Japonların Somu'yu iyi tanıtıp, dünyada izlenir hale getirdiklerini belirterek, ''Kırkpınar'ı dünyaya tanıtmamız gerekiyor'' dedi. Bak,''Dünyada bu kadar uzun süren bir başka organizasyon olmadığını ve yurtdışı toplantılarında herkesin Kırkpınar'ı sorduğunu söyledi.

Tüysüz'ün heykeli dikildi

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üç yıldan bu yana üst üste ağa olan Adem Tüysüz'ün heykeli yeniden dikildi. Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda, 3 yıl üst üste ağa olan kişilerin kente kalıcı ve halkın menfaatine olacak eserler yaptığında heykelinin dikildiğini söyledi. Ağa Adem Tüysüz'ün ise önceki gün bu koşulu yerine getirmeden ve izinsiz olarak heykelini diktiğini ifade eden Sedefçi, bu nedenle heykeli kaldırdıklarını bildirdi. Belediye başkanı olarak yasalara uymak zorunda olduğunu belirten Sedefçi, ''Yaptığımız görüşmenin ardından Tüysüz'den 150 bin YTL'lik güvence aldık. Bunun sonucunda da Tüysüz heykelini dikmeye hak kazandı'' dedi.

02.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY'A ALERJİM VAR

  Karadeniz Oyunları start alıyor

  Trabzon'un rakibi Arnavut Vilaznia oldu

  Hakan Atina'da köfteci olacak

  F.Bahçe ve Efes devlere düştü

  Taşçı ihtarla yenildi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004