Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DEİVİD: YÖNETİM BİLİR

F.Bahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid De Souza, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledİ. 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ifade eden Deivid, ''Kulübümü çok seviyorum. Hiçbir problemim yok ama her şey bana bağlı değil. Yönetimin de burada düşüncesi önemli" dedi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Deivid De Souza, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrolleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deivid, özellikle gönderileceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Şu an ayrılmayı düşünmüyorum ve kafamdan böyle şeyleri geçirmiyorum'' dedi.

GEÇEN SEZON İYİ DEĞİLDİM

Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ifade eden Deivid, ''Ben kulübümü çok seviyorum ve burada herkesle iyi anlaşıyorum. Hiçbir problemim yok ama her şey bana bağlı değil. Yönetimin de burada düşüncesi önemli. Fenerbahçe'de oynamayı düşünüyorum. Şunu çok iyi biliyorum ki geçen sene çok iyi performans sergilemedim ama bu demek değil ki bu sene aynı şeyler olacak'' diye konuştu. Brezilyalı yıldız, yeni sezondaki hedefi için ise ''İsteğim, arzum ve hedefim bu sezon daha çok gol atıp, daha iyi bir performans ortaya koymak'' ifadesini kullanırken, kendisine herhangi bir teklif olmadığını da dile getirdi.

CARLOS BÜYÜK OYUNCU

Deivid, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos için övgü dolu ifadeler kullandı. Real Madrid'den sarı-lacivertli kulübe gelen Brezilyalı yıldızın çok büyük bir oyuncu olduğunu kaydeden Deivid, ''Kazanmaya alışkın bir futbolcu. Brezilya'nın 5. kez Dünya Kupası'nı kazandığı kadrodaydı. Bizim ondan öğreneceğimiz ve onun bize öğreteceği çok şey var'' şeklinde konuştu. Almanya'nın Schalke 04 takımından Galatasaray'a transfer olan vatandaşı Lincoln'e de değinen Deivid, ''Brezilya'da bir iki kez karşılıklı oynadık. Çok iyi bir oyuncudur. Zaten Schalke 04'te kendini kanıtladı. Galatasaray'a güç katar ama Fenerbahçe'nin önüne geçemeyeceğini umuyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

05.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DEİVİD: YÖNETİM BİLİR

  Florya'da Lincoln izdihamı

  Doğan, Yattara'yı sahada azarladı

  Cisse: Beşiktaş'ta mutlu olacağım

  Fatih Tekke'nin transferi çok zor

  G.Saray, Efes'in oyun kurucusu Cüneyt'i transfer etti

  Eyüp birinci oldu

  Avrupa'da yılın flaş transferleri


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004