Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Florya'da Lincoln izdihamı

G.Saray'da taraftarların en çok ilgi gösterdiği yeni transfer Lincoln, dün yoğun imza talepleri nedeniyle uzun bir süre tribünün önünden ayrılamadı. Yıldız oyuncu, hiçbir taraftarı kırmayarak bol bol imza dağıtırken, bir ara taraftarların içinde adeta kayboldu.

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını, yaptığı kondisyon idmanıyla sürdürdü. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanın saha bölümüne katılmazken, Alman çalıştırıcının salonda idman yapan oyuncularla ilgilendiği öğrenildi. İdmanda bir grup oyuncu salonda çalışırken, diğerleri sahada koşu yaptı. Daha sonra iki grup da salonda kondisyon çalışması yaptı. Tekrar sahaya dönen futbolcular, burada yaklaşık 45 dakika süren kondisyon ve dayanaklılığa yönelik tempolu koşular yaptı.

HAKAN ŞÜKÜR EN ÖNDE

Sıcak havada yapılan antrenmanda adeta futbolcuların pestili çıktı. Futbolcular antrenman sonrasında bol bol sıvı tüketerek rahatlamaya çalıştı. Antrenmanda en çok zorlanan futbolculardan biri de yeni transfer Lincoln olurken, Hakan Şükür'ün yer aldığı bu grupta yer alan Brezilyalı futbolcunun, sürekli geride kalması dikkati çekti. Hakan'ın ise yaşına rağmen tempolu koşularda en önde yer aldığı ve zorlanmadığı gözlendi. Taraftarlar ayrıca, evlendikten sonra ilk kez antrenmana çıkan Okan'a da ''Mutluluklar Okan'' diye tezahürat yaptı

LİNCOLN KURTULAMADI

Antrenman sonrasında futbolculardan Hakan Şükür, Arda, Song ve Lincoln taraftarlara imza dağıttı. Taraftarların en çok ilgi gösterdiği Lincoln, yoğun imza talepleri nedeniyle uzun bir süre tribünün önünden ayrılamadı. Yıldız oyuncu, hiçbir taraftarı kırmayarak bol bol imza dağıtırken, bir ara taraftarların içinde adeta kayboldu.

3 YENİ FORMA TANITILDI

Galatasaray Kulübünün Kalamış Tesislerinde yapılan forma tanıtımında futbolcular, beyaz, siyah ve klasik parçalı 3 farklı model ile top koşturacaklar. Galatasaraylı futbolcuların 2007-2008 futbol sezonunda giyeceği formalar; beyaz, siyah ve klasik parçalı üç farklı modelden oluşuyor.

05.07.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DEİVİD: YÖNETİM BİLİR

  Florya'da Lincoln izdihamı

  Doğan, Yattara'yı sahada azarladı

  Cisse: Beşiktaş'ta mutlu olacağım

  Fatih Tekke'nin transferi çok zor

  G.Saray, Efes'in oyun kurucusu Cüneyt'i transfer etti

  Eyüp birinci oldu

  Avrupa'da yılın flaş transferleri


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004