Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Temmuz 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İstanbul'a tenis gururu

İngiltere’nin başşehri Londra’da, Wimbledon Tenis Turnuvası sırasında yapılan toplantıda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sony Ericsson WTA CEO’su Larry Scott, 2011-2013 yıllarında turnuvanın İstanbul’da yapılması kararının önemine dikkati çekti.


Trabzon, Vllaznia önünde fark arıyor

Trabzonspor, UEFA İntertoto Kupası 2. Turu ilk maçında bugün Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Arnavutluk’un FK Vllaznia takımını konuk ediyor. Saat 19:00’d

Appiah’a teklif yok

Fenerbahçe Kulübü, medyada sarı-lacivertli takımdan gideceği şeklinde haberler yer alan Appiah’ın bu yönde bir talebi olmadığını ve Ganalı futbolcu iç


  Navarro Beşiktaş’ı geri çevirdi

Beşiktaş’ın transfer etmek istediği İspanyol futbolcu Javi Navarro’nun, Sevilla’da kalacağı açıklandı. Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido, 33 yaşındaki Navarro ile yaptığı görüşme sonrasında, ‘’Kaptanımız, Sevilla için boş kontrata imza attı’’ dedi.


  Cimbom Cenevre’ye uçtu

Galatasaray, 15 gün sürecek yurt dışı hazırlık kampı için İsviçre’ye gitti. Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlığı bulunan oyuncular Carrusca, Aydın ve Uğur dışında tüm futbolcular kamp kadrosunda yer aldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004